Αυλαία με 6 πανελλήνια ρεκόρ στο Καρπενήσι

Gazzetta team
Αυλαία με 6 πανελλήνια ρεκόρ στο Καρπενήσι

bet365

Ολοκληρώθηκε του Γκραν Πρι Χριστουγέννων στην κολύμβηση (25μ.) που διεξήχθη στο Δημοτικό κολυμβητήριο «Παύλος Μπακογιάννης» του Καρπενησίου.

Οι επιδόσεις των αθλητών ήταν πολύ καλές και μάλιστα προέκυψαν 6 Πανελλήνια ρεκόρ. Ο Αρκάδιος Ασπρούγαλης πέτυχε Πανελλήνιο ρεκόρ Παμπαίδων ‘Α στα 100μ. πρόσθιο στους προκριματικούς αγώνες με χρόνο 1.05.97, το οποίο κατέρριψε ο ίδιος στον απογευματινό τελικό με επίδοση 1.05.84 και νέο Πανελλήνιορ ρεκόρ.

Δύο ακόμη Πανελλήνια ρεκόρ στην διοργάνωση, έκανε και η Νικολέτα Παυλοπούλου. Το πρώτο (Κορασίδων Β/ Παγκορασίδων) στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 56.53 και το δεύτερο (Νεανίδων) στα 100μ. μικτής ατομικής με επίδοση 1.02.92.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Μπολάνος πέτυχε Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων στα 50μ. ύπτιο με χρόνο 26.94, ενώ το έκτο Πανελλήνιο ρεκόρ (Παγκορασίδων Β)ήταν από την Γεωργία Δαμασιώτη στα 50μ. πεταλούδα, με χρόνο 28.78.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κολύμβησης, Νίκος Κραουνάκης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, υποστήριξε: «Οι συνθήκες των αγώνων ήταν ιδανικές και το αποτέλεσμα ήταν αντάξιο των προσδοκιών μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους τοπικούς παράγοντες του Καρπενησίου καθώς και τους υπευθύνους του Δημοτικού κολυμβητηρίου, για την εξαιρετική φιλοξενία και την μέγιστη συμβολή τους στην διεξαγωγή της διοργάνωσης. Από αγωνιστικής πλευράς είχαμε πολύ καλούς χρόνους από τους κολυμβητές και φυσικά πολλά Πανελλήνια ρεκόρ, κάτι που αποτελεί μία πολύ καλή αρχή για την φετινή σεζόν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

 

Τελευταία Νέα