Με λάμψη του παγκόσμιου Αρναούτη το ολυμπιακό κέντρο Περιστερίου

Gazzetta team
Με λάμψη του παγκόσμιου Αρναούτη το ολυμπιακό κέντρο Περιστερίου

bet365

Παρουσία των παγκοσμίων πρωταθλητών της επαγγελματικής πυγμαχίας Μιχάλη Αρναούτη και Μαρίας Σεμερτζόγλου, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015) στην αίθουσα “Αριστοτέλειο” του Ολυμπιακού κέντρου πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, η δεύτερη φάση του Pro Boxing Challenge.

Οι πολυάριθμοι φίλοι του μποξ θαύμασαν τις ωραίες προσπάθειες των άσων της επαγγελματικής πυγμαχίας, οι οποίοι τους γοήτευσαν με το πλούσιο θέαμα που πρόσφεραν και τους αποζημίωσαν με το καλύτερο τρόπο αφού δύο αγώνες ανέδειξαν νικητή με νοκ άουτ.

Οι δύο νικητές ήταν καταιγιστικοί και με συνεχή και δυνατά χτυπήματα κατόρθωσαν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους με νοκ άουτ στον τρίτο γύρο.

O Μάριος Κόλλιας (+91Kg), δείχνοντας την κλάση του από το ξεκίνημα του αγώνα, κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των φίλων του μποξ αφού στην συνέχεια έδειξε την υπεροχή του και ανάγκασε τον αντίπαλό του Σταμάτη Γαλατούλα να εγκαταλείψει με την έναρξη του τρίτου γύρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη φάση του Pro Boxing Challenge, ο Γαλατούλας είχε επιβληθεί του Κανακάκη με τεχνικό νοκ άουτ στον 4ο γύρο.

Στο δεύτερο νοκ άουτ της βραδιάς, ο Βλαντιμίρ Αμπριτονίτσε (-62Kg) νίκησε τον Γιάννη Ζήα, με χαρακτηριστική άνεση και αποκορύφωμα τα χτυπήματα, στον τρίτο γύρο, αναγκάζοντάς τον να πέσει και να μετρηθεί από τον διαιτητή.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις οι νικητές αναδείχτηκαν με ομόφωνες αποφάσεις των διαιτητών - κριτών. Ο Χαράλαμπος Αλεξόπουλος, στην κατηγορία των -57Kg, κέρδισε τον Δημήτρη Ζερικιώτη, ο Σισάν Χουσεϊν (-67kg), που είχε στην γωνία την Μαρία Σεμερτζόγλου, νίκησε μετά από πολύ ωραίο αγώνα τον, εξίσου πολύ καλό πυγμάχο, Θωμά Τσακανίκα, ενώ για δεύτερη συνεχή φορά ο Αλεξ Κόστα (-91Kg), με εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην συνάντησή του με τον Δημήτρη Νερούτσο.

Στους αγώνες παρέστησαν ακόμα ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Γιώργος Χαλκίδης, ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Λευτέρης Λειβάδης όπως επίσης παλιοί και νέοι πρωταθλητές του αθλήματος.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης έχουν ως εξής:

Αθλητές (Προπονητές)

Κατηγορία

Νικητής

1)

Σταμάτης Γαλατούλας - Μάριος Κόλλιας

(Νάσος Αργυρόπουλος) - (Γιώργος Καρυώτης)

HEAVYWEIGHTS

(+91Kg)

Μάριος Κόλλιας

Τεχνικό νοκ άουτ στον

3ο γύρο

2)

Γιάννης Ζήας - Βλαντιμίρ Αμπριτονίτσε

(Νίκος Κακαρέλης) - (Γιώργος Ιωαννίδης)

LIGHTWEIGHTS

(-62Kg)

Βλαντιμίρ Αμπριτονίτσε

Τεχνικό νοκ άουτ στον

3ο γύρο

3)

Άλεξ Κόστα - Δημήτρης Νερούτσος

(Γιώργος Ιωαννίδης) -(Παναγιώτης Καλλιανιώτης)

CRUISERWEIGHTS

(-91Kg)

Άλεξ Κόστα

Ομόφωνη απόφαση

4)

Δημήτρης Ζερικιώτης - Χαράλαμπος Αλεξόπουλος

(Γιώργος Ιωαννίδης) -(Παναγιώτης Καλλιανιώτης)

FEATHERWEIGHTS

(-57Kg)

Χαράλαμπος Αλεξόπουλος

Ομόφωνη απόφαση

5)

Θωμάς Τσακανίκας - Σισάν Χουσεϊν

(Νίκος Κακαρέλης) - (Κώστας Αθανασόπουλος)

WELTERWEIGHTS

(-67Kg)

Σισάν Χουσεϊν

Ομόφωνη απόφαση

 

Τελευταία Νέα