Αναμένεται η απόφαση του ΕΣΚΑΝ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Αναμένεται η απόφαση του ΕΣΚΑΝ

bet365

Συνεδρίασε σήμερα (17/12) το ΕΣΚΑΝ με αφορμή την υπόθεση της αθλήτριας μεγάλου συλλόγου, η οποία αρνήθηκε να δώσει δείγμα ούρων στην διάρκεια του κολυμβητικού μίτινγκ «Αλεξάνδρεια», επικαλούμενη τραυματισμό στη μέση.

Η αθλητρια προσκόμισε στο ΕΣΚΑΝ το ιατρικό φάκελο της, ο οποίος αφότου ελεγθεί λεπτομερώς από τα αρμόδια μέλη, θα αποφασιστεί εάν η άρνηση ελέγχου ήταν όπως είχε ισχυριστεί η αθλήτρια αποτέλεσμα του τραυματισμού που υπέστη κατά την πτώση της στα αποδυτήρια.

Θυμίζουμε ότι η αθλήτρια είχε υπογράψει τη σχετική φόρμα που προηγείται του ελέγχου, ζητώντας από τους ελεγκτές να δώσει δείγμα αφότου αγωνιστεί. Ωστόσο, μεσολάβησε ο τραυματισμός, ο οποίος καθιστούσε αδύνατη την ούρηση, αφού σύμφωνα πάντα με την ίδια δεν είχε τον έλεγχο των κάτω άκρων. Έτσι, διεκομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου έμεινε κλινήρης για τρεις ημέρες.

Η απόφαση του ΕΣΚΑΝ θα κοινοποιηθεί άμεσα στην Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία, η οποία με τη σειρά της θα ζητήσει από την αθλήτρια να παρουσιαστεί στην πειθαρχική επιτροπή.

 

Τελευταία Νέα