Η Μορεσμό επέστρεψε, ο Μάρεϊ προειδοποιεί ότι θα φύγει

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Η Μορεσμό επέστρεψε, ο Μάρεϊ προειδοποιεί ότι θα φύγει

bet365

Η Αμελί Μορεσμό επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της έπειτα από αποχή λίγων εβδομάδων, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στο νεογέννητο αγοράκι που απέκτησε με την σύντροφο της.

Η Γαλλίδα έχει αρχίζει ήδη να προπονεί τον Άντι Μάρεϊ, αποδεσμεύοντας έτσι τον Γιόνας Μπόρκμαν, ο οποίος την αντικαθιστούσε το διάστημα που απουσίασε.

Ο Μάρεϊ τόνισε: «Δεν ήταν σαν χωρισμός. Ο Γιόνας ήρθε στα μισά της χρονιάς, όταν μάθαμε ότι η Αμελί ήταν έγκυος. Γνωρίζαμε πως θα ταξιδεύει μαζί μας μόνο στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Πέρασα καλά δουλεύοντας με τον Γιόνας. Είναι υπέροχος άνθρωπος και τα πήγαμε πολύ καλά. Με βοήθησε σε δύσκολους καιρούς και το εκτιμώ αυτό», ενώ σε ότι αφορά στην παρουσία του στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν, ο Βρετανός έριξε «βόμβα» αποκαλύπτοντας ότι σκοπεύει να αποσυρθεί στα μέσα της διοργάνωσης αν γεννήσει η σύζυγος του Κιμ Σίαρς: «Θα πήγαινα σπίτι, σίγουρα. Προφανώς είναι σημαντικό. Θέλω να είμαι συνέχεια εκεί στην αρχή και να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ. Νιώθω πως το να είμαι εκεί, είναι μια υποχρέωση για μένα».

Το θετικό είναι ότι το νέο μέλος της οικογένειας αναμένεται στα μέσα Φεβρουαρίου.

Τέλος, ο Μάρεϊ παραδέχτηκε ότι επέλεξε το Ντουμπάι για την προετοιμασία του αφού φεύγουν πολλές πτήσεις την ημέρα για την Μεγάλη Βρετανία: «Θα πήγαινα είτε στο Ντουμπάι, είτε στο Μαϊάμι, επειδή είναι ευκολότερο να παω πίσω στο σπίτι από αυτές τις πόλεις, τώρα που η Kim είναι έγκυος. Φεύγουν πτήσεις όλες τις ώρες της μέρας».

 

Τελευταία Νέα