Ο Ιακωβάκης το έπαθλο προσφοράς και ήθους από τον ΠΣΑΤ

Gazzetta team
Ο Ιακωβάκης το έπαθλο προσφοράς και ήθους από τον ΠΣΑΤ

bet365

Τον Περικλή Ιακωβάκη με το «Έπαθλο Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» αποφάσισε να τιμήσει φέτος το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ στη Γιορτή Βράβευσης των Κορυφαίων της χρονιάς, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ο πρωταθλητής του Στίβου τιμάται για την πολύχρονη προσφορά του στον Αθλητισμό με σειρά μεγάλων και σπουδαίων διακρίσεων και ταυτόχρονα για την εν γένει συμπεριφορά και το ήθος που επέδειξε στην διαδρομή του αυτή.

Επίσης, το Δ.Σ. θα τιμήσει τους παγκόσμιους πρωταθλητές της ιστιοπλοϊας Ιορδάνη Πασχαλίδη και Κώστα Τριγκώνη για την πολυσήμαντη προσφορά τους και τις διακρίσεις τους στο άθλημα, τον διεθνή διαιτητή υδατοσφαίρισης Νίκο Σταυρόπουλο για τα μοναδικά του ρεκόρ και την παρουσία του στο άθλημα και την Ομάδα Ποδοσφαίρου των Special Olympics για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λος Άντζελες.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τη NOVA, ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μέσω live streaming από την ιστοσελίδα του ΠΣΑΤ.

 

Τελευταία Νέα