Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 7-7

Gazzetta team
Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 7-7

bet365

Τι και αν βρέθηκε πίσω με 7-4; Ο Ολυμπιακός με επική και μάγκικη ανατροπή ισοφάρισε την Μπαρτσελονέτα και έμεινε... ζωντανός για την πρωτιά του στον όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτός ο Ολυμπιακός έχει φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα και αυτό φάνηκε για ακόμα μία φορά στην Βαρκελώνη. Εκεί ο Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ φιλοξενήθηκε από την Μπαρτσελονέτα και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μένοντας πίσω με 7-4 στο τέλοε του τρίτου οκταλέπτου.

Εκεί όμως που όλα έμοιαζαν χαμένα, ήρθε η επική αντεπίθεση με τους «ερυθρόλευκους» να βγάζουν ψυχή και να καταφέρνουν να ισοφαρίζουν σε 7-7 με σουτ του Ντόσκα 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα. Οι Πειραιώτες με την ισοπαλία αυτή συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στην φετινή διοργάνωση και συνεχίζουν να γλυκοκοιτάζουν ακόμα και την πρωτιά στον όμιλο, έχοντας μέσα στο σπίτι τους τον αγώνα με τους Καταλανούς.

Ο αγώνας προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις με τους Ισπανούς να πετυχαίνουν δύο γκολ στο τέλος δύο οκταλέπτων, αλλά να δέχονται την ισοφάριση στο τέλος του ματς. Ο Ολυμπιακός στηρίχθηκε στην εξαιρετική του άμυνα και φυσικά στον Πάβιτς, έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Αν είχε καλύτερα ποσοστά και στον παίκτη παραπάνω θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη.

Με την ισοπαλία αυτή οι πρωταθλητές έφτασαν τους 6 βαθμούς, έχοντας μπροστά τους τους Πριμόριε και Μπαρτσελονέτα με 7. Ωστόσο στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου αν κερδίσει τα δύο παιχνίδια με την Γιαντράν, έχει πολλές πιθανότητες ακόμα και για πρωτιά, καθώς Πριμόριε και Μπαρτσελονέτα θα παίξουν δύο φορές μεταξύ τους σε Ιταλία και Ισπανία ενώ πριν ταξιδέψει να παίξει με την Πριμόριε θα υποδεχθεί τους Ισπανούς.

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 7-7

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-2, 1-3

Μπαρτσελονέτα: Πινέδο, Σίρανι, Σ. Ράσοβιτς 2, Εγκάνια 1, Γκαρθία, Μινγκέλ, Μπαρτσέλο, Λιφάντε 1, Κόμπτε, Φερνέντες, Β. Ράσοβιτς 2, Φαμέρα 1, Τόρρας.

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γούνας 2, Φουντούλης, Σμιθ, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Σπαντάου - Πριμόριε 9-9

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 7-7

16/12 Γιαντράν - Έγκερ

Η βαθμολογία του ομίλου

Πριμόριε 7

Μπαρτσελόνετα 7

Ολυμπιακός 6

Έγκερ 4

Σπαντάου 3

Γιαντράν 1

* Έγκερ και Γιάντραν έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Επόμενη αγωνιστική (03/02)

Έγκερ - Σπαντάου

Ολυμπιακός - Γιαντράν

Πριμόριε - Μπαρτσελονέτα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα