Στο κυνήγι της πρόκρισης ο Σιμιτσής

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στο κυνήγι της πρόκρισης ο Σιμιτσής

bet365

Ο Γιώργος Σιμιτσής αφήνει πίσω τις κακοτυχίες της φετινής σεζόν και ατενίζει με αισιοδοξία την πρόκληση του προολυμπιακού τουρνουά.

Έχοντας κάνει τη δεύτερη αρθροσκόπηση στο ίδιο πόδι, σε διάστημα 10 μηνών, τον περασμένο Οκτώβρη, ο Έλληνας αθλητής του ταεκβοντό είναι έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, μέσω του προολυμπιακού τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί 16-17 Ιανουαρίου 2016 στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν δύο αθλητές και δύο αθλήτριες.

«Επέστρεψα στην αγωνιστική δράση μόλις ένα 15νθήμερο μετά την αρθροσκόπηση, λόγω της ιδιαίτερης σημασίας του το προολυμπιακού τουρνουά, Grand PRIX Series 3, στο οποίο μετείχαν αυστηρώς οι 32 καλύτεροι αθλητές του κόσμου και έκτοτε συνεχίζω κανονικά το προπονητικό μου πρόγραμμα. Φυσικά στην αρχή υπήρχε επιφύλαξη, αλλά σταδιακά ανεβάσαμε ρυθμούς επιβάρυνσης. Γνώμονας πάντα ήταν η υγεία μου υπό την καθοδήγηση των γιατρών, του προσωπικού προπονητή ενδυνάμωσης, Ιωάννη Τασιόπουλου και του δασκάλου μου, Κωνσταντίνου Καπάνη».

 

Τελευταία Νέα