Οι Πολυνίκες Βορείου Ελλάδος

Gazzetta team
Οι Πολυνίκες Βορείου Ελλάδος

bet365

Με την διεξαγωγή και των 7ων Παμβορειοελλαδικών Αγώνων Υπερπήδησης Εμποδίων στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο 5 & 6 Δεκεμβρίου 2015, ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα Βορείου Ελλάδος και αναδείχθηκαν οι Πολυνίκες της χρονιάς.

Στους Πολυνίκες, πρωταγωνίστησαν η Εμμανουέλλα Ερρέρα – Φωτίου αθλήτρια του Κέντρου Αθλητικής Ιππασίας και οι αθλητές του Ιππικού Κέντρου Μακεδονίας Τριαγλιανός Άθως και Χριστιάνα – Κλεοπάτρα Μαντζουρίδου.

Η Εμμανουέλλα Ερρέρα – Φωτίου αναδείχθηκε Πολυνίκης στις δύο υψηλότερες κατηγορίες, Β ύψους 1.25 – 1.30 μ. με τον ίππο Carollo και Γ ύψους 1.20μ. με τον ίππο Consulting Ting αντίστοιχα. Ο Τριαγλιανός Άθως ήταν ο Πολυνίκης στις κατηγορίες Δ ύψους 1.15 μ. με τον ίππο Varien και Ε ύψους 1.10 μ. με τον ίππο Paco Rabanne αντίστοιχα. Ενώ, η Χριστιάνα – Κλεοπάτρα Μαντζουρίδου με τον ίππο Kolinda ήταν η πολυνίκης στις κατηγορίες Ζ ύψους 1.05 μ. και την Η ύψους 1.00 μ.

Η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί το τριήμερο 11, 12 & 13 Δεκεμβρίου 2015, στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, με τους 68ους Πανελλήνιους Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων, που θα κλείσουν την αυλαία και της φετινής αγωνιστικής περιόδου για το άθλημα της Ιππασίας. _

 

Τελευταία Νέα