Κεχαγιάς: «Όσα δουλέψαμε να τα δοκιμάσουμε με την Γερμανία»

Gazzetta team
Κεχαγιάς: «Όσα δουλέψαμε να τα δοκιμάσουμε με την Γερμανία»

bet365

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας Γυναικών, Σάκης Κεχαγιάς, σε δηλώσεις του για τον αγώνα με την Γερμανία για το World League, υποστήριξε πως θέλει να πιάσει τόπο η δουλειά που έγινε στην προετοιμασία.

«Η προετοιμασία μας διήρκεσε κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα και περιελάμβανε πολλές ώρες δουλειάς στην πισίνα, το γυμναστήριο και στο βίντεο. Γυρνάμε «γεμάτοι» και θέλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο να «διαβάζουμε» καλύτερα κάποια κομμάτια του παιχνιδιού. Θέλω όσα δουλέψαμε να τα δοκιμάσουμε με την Γερμανία και να δω να λειτουργούν στην πράξη τα όσα είπαμε, αλλά και το τι χρειάζεται να αλλάξει. Φυσικά στοχεύουμε στην νίκη και επίσης θέλω να βλέπω την ομάδα να βελτιώνεται διαρκώς. Το βασικό είναι ότι γυρίσαμε από την προετοιμασία υγιείς. Εννοείται ότι ο κύριος στόχος μας είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και, εάν χρειαστεί, το Προολυμπιακό τουρνουά».

Η διεθνής πολίστρια. Άλκηστις Αβραμίδου τόνισε για το αυριανό παιχνίδι:

«Προερχόμαστε από σκληρή προετοιμασία στο Καρπενήσι, όπου δουλέψαμε πολύ σε όλους τους τομείς. Αγωνιζόμαστε με την Γερμανία, η οποία δεν είναι ίδιας δυναμικότητας με την Ρωσία και την Ισπανία που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Ωστόσο, θέλουμε να μπούμε δυναμικά και προσηλωμένες στο παιχνίδι και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Ευελπιστούμε πως η νίκη θα έρθει και μαζί η επιστροφή στις επιτυχίες, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η προετοιμασία της ομάδας κύλησε απόλυτα ομαλά, χωρίς τραυματισμούς ή απρόοπτα και πάμε για την νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα