Μεγάλη νίκη για Προοδευτική Αγρινίου!

Gazzetta team
Μεγάλη νίκη για Προοδευτική Αγρινίου!

bet365

Η Προοδευτική ήταν η μεγάλη νικήτρια στην αναμέτρηση που έγινε την περασμένη Κυριακή, στο ΔΑΚ Αγρινίου καθώς επικράτησε με 24-22 του ΒΑΟ Λουτρακίου για την 4η Αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β' Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα... ηνία του αγώνα από νωρίς, όμως στην συνέχεια η ομάδα από το Λουτράκι έδειξε την εμπειρία της και πήρε κεφάλι στο σκορ, καθώς πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 12-15.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΒΑΟ μπήκε επίσης δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί ακόμη και με διαφορά έξι τερμάτων (13-19 στο 40'). Κάπου εκεί ξεκίνησε μια αντεπίθεση διαρκείας για τους Αγρινιώτες καθώς εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη των αντιπάλων και βγάζοντας ενέργεια και ευστοχώντας στα τελευταία κρίσιμα σούτ πήραν την τεράστια νίκη.

Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση μετά από 5 χρόνια του αθλητή, της Προοδευτικής Αγρινίου, Κωνσταντόπουλου Γιώργου. Αρωγός στην προσπάθεια για την σπουδαία επιτυχία ήταν και ο φίλαθλος κόσμος του Αγρινίου.
Επόμενος αγώνας για την Προοδευτική, είναι την προσεχή Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 14:30 στο Άργος με αντίπαλο τον τοπικό Πανιώνιο!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Συράκος Παναγιώτης) : Μπαζούλας Β.(Τ/Φ), Ράϊκος Σπ., Αλεξόπουλος Β., Τσάμης Φ., Αναστασόπουλος Δ.(1), Βασιλείου Γ., Σωτηρόπουλος Χ.(1), Κωνσταντόπουλος Γ.(7), Λιόκαυτος Κ.(1), Χαϊμάνης Κ., Γουργολίτσας Γ.(1), Γεωργομήτρος Απ.(3), Γιαννιώτης Δ.(7), Παπαδάκης Δ., Ράϊκος Κ.(3), Συράκος Λ.

 

Τελευταία Νέα