Λίγος χώρος για τα ΑΜΕΑ... (gTV)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Λίγος χώρος για τα ΑΜΕΑ... (gTV)

bet365

Ζουν ανάμεσα μας! Είναι η μάνα, ο αδερφός ή ο μακρινός συγγενής μας. Ωστόσο, η ελληνική κοινωνία αρνείται πεισματικά να κοιτάξει και να δώσει λίγο χώρο στα άτομα με ειδικές ανάγκες, προκειμένου να ζήσουν κανονικά. Η Αργυρώ Γιαννουδάκη και ο Βασίλης Τσίγκας βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου τα ΑμεΑ έχουν την ευκαιρία ζήσουν στιγμές κανονικότητας.

Σήμερα (03/12), είναι Παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ. Παγκόσμια ναι, Πανελλήνια πάλι σε καμία περίπτωση, αφού η χώρα μας έχει μείνει πολύ πίσω, στο να μπορέσει να παρέχει τα αυτονόητα, που ζητά να έχει κάθε άνθρωπος προκειμένου να έχει μία στοιχειώδη ποιότητα ζωής. Η κάμερα του gTV βρέθηκε στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Γιώργος Γκούντας και η Αγγελική Καραγεώργου, προπονητές του Ίωνα, δίνουν τη δυνατότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες να κάνουν ότι κι εσύ, να κολυμπήσουν, να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να κοινωνικοποιηθούν. Το τελευταίο είναι ίσως και το σημαντικότερο, κι αυτό το διαπιστώνει κανείς αν μιλήσει με αθλητές και πρωταθλητές, αφού ο συγκεκριμένος σύλλογος εκτός από το τμήμα θεραπευτικής κολύμβησης διαθέτει και αγωνιστικό για ΑΜΕΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα