Αβραμίδου: «Να προσηλωθούμε αποκλειστικά στην προπόνηση!»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Αβραμίδου: «Να προσηλωθούμε αποκλειστικά στην προπόνηση!»

bet365

Η Άλκηστις Αβαρμίδου μίλησε στο gazzetta.gr για την επικείμενη προετοιμασία της εθνικής ομάδας γυναικών ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Βελιγράδι,10-23 Ιανουαρίου), χαρακτηρίζοντας την «εξαιρετικά σημαντική σε αυτή τη φάση.»

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχωρεί αύριο (1/12) νωρίς το πρωί για το Καρπενήσι, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Σάκη Κεχαγιά να έχει καλέσει 18 πολίστριες, πρόκειται για τις: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νικολέτα Ελευθεριάδου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Έλενα Κούβδου, Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Τσουκαλά, Χριστίνα Κότσια, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελισάβετ Πρωτοπαπά (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Μιχαέλα Καλογεράκου (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), Άλκηστη Μπενέκου (ΜΑΤΑΡΟ).

Αναφορικά με το πόσο απαραίτητη είναι η προετοιμασίας σε αυτή τη φάση, η Άλκηστις Αβραμίδου επεσήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα μας είναι βεβαρυμένο. Όμως, η παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι κορυφαία στιγμή στην καριέρα ενός αθλητή. Κούραση μπορεί να υπάρχει, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει και στόχος! Είναι θετικό που θα γίνει η προετοιμασία τώρα και θα έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε απερίσπαστες για μία εβδομάδα. Με 1-2 προπονήσεις είναι δύσκολο να δέσει η ομάδα και να κάνουμε αυτό που ζητά ο προπονητής. Στο Καρπενήσι θα έχουμε λυμένα τα πάντα προκειμένου να προσηλωθούμε αποκλειστικά στην προπόνηση!»

 

Τελευταία Νέα