Οι ελληνικές σφυρίχτρες της Ευρώπης

Gazzetta team
Οι ελληνικές σφυρίχτρες της Ευρώπης

bet365

Η ελληνική διαιτησία συνεχίζει σταθερά να έχει καλή παρουσία στην Ευρώπη με αποτέλεσμα τα ζευγάρια μας να ορίζονται συχνά σε αγώνες από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF), αλλά και τους παρατηρητές μας να βρίσκονται σε σπουδαίους αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Σωτήρης Μίγκας ορίστηκε από την EHF να είναι ο παρατηρητής του πολύ μεγάλου αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών, μεταξύ της Ουγγρικής Βέζπρεμ και της Παρι Σεν Ζερμαίν, που πραγματοποιείται αύριο το απόγευμα (16:00) στο Veszprem Arena και θα μεταδοθεί απευθείας από το ehftv.com.

Στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας βρέθηκε το Σάββατο, το μέλος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Γιώργος Μπεμπέτσος, ο οποίος είχε οριστεί από την EHF, παρατηρητής στο παιχνίδι του Α ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών, μεταξύ της Ζάγκρεμπ και της Γερμανικής Φλένσμπουργκ, που έληξε με νίκη των Γερμανών (23-30).

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, οι Τσάκωνας-Χασκής, διαιτήτευσαν στο Βίγκο τους αγώνες για το EHF Cup winners γυναικών, μεταξύ της Ισπανικής Μεκαλια Ατλέτικο Γκαρντες με τη Ρωσική Ζβέζντα Ζβενιγκοροντ με της Ρωσίδες να παίρνουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Επίσης οι Κατσίκης-Μιχαηλίδης θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο στην Ισπανία για να διαιτητεύσουν τον επαναληπτικό αγώνα για το EHF Cup ανδρών, μεταξύ της Frigorificos Morrazo και της CSM Bucuresti της Ρουμανίας

Τζαφερόπουλος-Μπέτμαν ήταν στο Νις της Σερβίας, όπου σφύριξαν τον αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών, μεταξύ της Βοϊβοντίνα και της Τατράν Πρεσόφ της Σλοβακίας, που βρήκε νικητές τους Σλοβάκους με 24-25.

 

Τελευταία Νέα