Για τη νίκη με την Γεωργία η Εθνική

Gazzetta team
Για τη νίκη με την Γεωργία η Εθνική

bet365

Μετά την Ρουμανία η Εθνική θα παλέψει για το δύο στα δύο στο Γουόρλντ Λιγκ υποδεχόμενη αύριο Τρίτη την Γεωργία (19:00).

Τον δεύτερο στη σειρά αγώνα της, για την προκριματική φάση του World League, δίνει αύριο (17/11) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, με αντίπαλο την αντίστοιχη της Γεωργίας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, με ώρα έναρξης στις 19.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη NOVASPORTS.

Διαιτητές του αγώνα είναι ο Βλαντιμίρ Γκέρζανιτς (Ρωσία) και ο Μίροσλαβ Βλάσιτς (Κροατία), με παρατηρητή από πλευράς Fina τον Νικολάι Φιρόϊου (Γερμανία).

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, η Ουγγαρία υποδέχεται τη Ρουμανία.

Η Βαθμολογία στον Όμιλο μας:

1. ΕΛΛΑΔΑ 17-3 3

-. Ουγγαρία 17-10 3

3. Γεωργία 10-17 0

4. Ρουμανία 3-17 0

Επόμενη αγωνιστική (1/12/15): ΕΛΛΑΔΑ – Ουγγαρία, Γεωργία – Ρουμανία

Βλάχος: «Έχουμε καλύτερη ομάδα»

Η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών καλείται σε μια ακόμη αγωνιστική υποχρέωση, αύριο (17/11) το απόγευμα, στις 19:00 στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ». Αντίπαλός της η Γεωργία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Γουόρλντ Λιγκ.

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο αγώνα είχε κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση την Ρουμανία και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με την Ουγγαρία. Οι Μαγυάροι από τη μεριά τους στο πρώτο παιχνίδι είχαν κερδίσει την Γεωργία στην Βουδαπέστη.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για το συγκεκριμένο παιχνίδι τόνισε:

«Είναι γνωστό τοις πάσι ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γεωργία. Έχουμε πιο ποιοτικούς παίκτες και σίγουρα καλύτερη ομάδα. Διατηρούμε μεγαλύτερους στόχους από τους αντιπάλους. Αυτό μου δίνει το δικαίωμα να μπορέσω στο αυριανό παιχνίδι να κάνω δύο-τρεις αλλαγές, να δοκιμάσω, δηλαδή, παιδιά τα οποία έχουν μέλλον και μπορούν να προσφέρουν στην ελληνική υδατοσφαίριση. Βέβαια, στόχος της εθνικής ομάδας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με το μεγαλύτερο δυνατό σκορ και η κυριότερη επιδίωξη είναι να παίξουμε θεαματικό και ποιοτικό πόλο για όσους έρθουν να μας δουν στο κολυμβητήριο, αλλά και για αυτούς που θα μας παρακολουθήσουν από την τηλεόραση».

Μιλώντας για τον κόσμο, ο οποίος την προηγούμενη φορά δεν ήταν παρών στο παιχνίδι με την Ρουμανία, ανέφερε:

«Οι διεθνείς μας, τα παιδιά που μας τίμησαν και έφεραν το μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν είναι αυτονόητο ότι θέλουν τον κόσμο κοντά τους, τον χρειάζονται. Δεν θέλουν να παίξουν σε άδειο κολυμβητήριο, για αυτό τον λόγο καλώ τον κόσμο να έρθει και να ενισχύσει τα παιδιά αυτά στην προσπάθειά τους».

Τέλος, ο Θοδωρής Βλάχος εκφράστηκε και για τον βασικότερο στόχο του ομίλου, που φαίνεται ότι θα είναι οι αναμετρήσεις με την Ουγγαρία, αρχής γενομένης του αγώνα που θα γίνει την 1η Δεκέμβρη απέναντι στους Μαγυάρους στην Ελλάδα

«Σίγουρα, τα μεγάλα παιχνίδια είναι αυτά τα οποία θα ακολουθήσουν, με τους Ούγγρους, τα οποία θα κρίνουν και την πρώτη θέση στον όμιλο και την πρόκριση στην τελική φάση της Γουόρλντ Λιγκ. Το επόμενο παιχνίδι είναι καθοριστικό. Δεν γνωρίζω αν αυτό θα γίνει στον Πειραιά ή σε κάποια άλλη πόλη, αυτό είναι θέμα της ΚΟΕ. Πάντως, θα είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε για την μεγάλη αυτή συνάντηση με τους Μαγυάρους».

 

Τελευταία Νέα