Έτοιμη για το Παγκόσμιο η Χριστίνα Νίκα (pics)

Gazzetta team
Έτοιμη για το Παγκόσμιο η Χριστίνα Νίκα (pics)

bet365

Η Εθνική ομάδα του καράτε εφήβων, νέων και U21 προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Τζακάρτα (Ινδονησία) από 12 έως 15 Νοεμβρίου.

Στη συγκεκριμένη αποστολή μεταξύ άλλων αθλητών οι καρατέκα του συλλόγου ΟΔΥΣΣΕΑΣ Πετρούπολης που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα ειναι οι: Νίκα Χριστίνα, Ζερβού Νικολέτα, Γκερζελης Δημήτρης, Μπατής Αντώνης, Ρήγας Δημήτρης, Ρουχωτα Αντωνία, Αραβάνης Κωνσταντίνος και Ξένος Διονύσης.

Οι προπονητές του συλλόγου Ξένος Νεκτάριος και Σουμπασάκη Μαρίζα δουλεύουν ασταμάτητα για να είναι έτοιμοι όλοι οι αθλητές τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα του καράτε. Ευχόμαστε σε όλη την αποστολή ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.... Ένα μικρό βιογραφικό της Χριστίνας:

Ασχολείται με το αγαπημένο της άθλημα, το καράτε από 5 χρονών. Στις 24 Σεπτεμβρίου έκλεισε τα 14 και ήδη έχει στο ενεργητικό της πολλά Πανελλήνια και Βαλκανικά μετάλλια. Είναι μέλος της Εθνικής ομάδος και η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια που θα πάει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Ελληνική αποστολή. Οι προπονητές της πιστεύουν σε αυτήν την αθλήτρια που είναι ικανή για όλα. Εμείς ( χορηγός) στηρίζουμε την μικρή Χριστίνα σαν μεγάλη αθλήτρια, στην πολύ επίπονη προσπάθειά της και της ευχόμαστε τα καλύτερα....

 

Τελευταία Νέα