Mαθήματα ζωής από τον πρωταθλητή των Special Olympics!

Gazzetta team
Mαθήματα ζωής από τον πρωταθλητή των Special Olympics!

bet365

Ο Ραχιώτης αθλητής των Special Olympics από το 1990 στην κολύμβηση και το μπόουλινγκ, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου με τα 140 μετάλλια (110 χρυσά), στέλνει μέσα από το LamiaReport ένα ξεχωριστό μήνυμα ζωής και ψυχικής δύναμης...

«Ας βγουν έξω... Ας κάνουν αυτό που κάνω εγώ! Δεν είναι ποτέ σωστό να μπαίνουν σε ένα σπίτι, να κλείνονται μέσα... Ας βγουν έξω και θα κάνουν όπως κάνω εγώ.. Κάνετε αυτό που θέλετε εσείς...», λέει μεταξύ άλλων ο Χρυσός Αθλητής, σε μια συνέντευξη, που είναι ένα πραγματικό μάθημα ζωής.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το συγκλονιστικό μήνυμα του Χρυσού Αθλητή των Special Olympics:

Ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος Παγκόσμιος Αγγελιοφόρος των Special Olympics, μαζί με άλλους ένδεκα από όλον τον κόσμο, που φιλοξενήθηκε στον Λευκό Οίκο και τιμήθηκε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον.

Έχει πάρει μέρος σε έξι Παγκόσμιους Αγώνες, σε πολλούς Ευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς, όπου έχει σαρώσει τα μετάλλια, ενώ έχει και πάρα πολλές ειδικές βραβεύσεις και διακρίσεις.

Δείτε επίσης την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος στο LamiaReport και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, όπου μιλάει για τους αγώνες, τα ταξίδια, τα μετάλλια, αλλά και για την καθημερινότητά του.

Ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου κατάγεται από τις Ράχες, γεννήθηκε στη Λαμία και σήμερα ζει στο Μαρούσι με τους γονείς του, Ηλία Τριανταφύλλου και Μαγιόρκα Αναγνωστάκη.

Την ερχόμενη Κυριακή στις 12:30΄ το μεσημέρι ο Δήμος Στυλίδας τιμώντας τον Κωνσταντίνο θα εγκαινιάσει το "Θέατρο" στην παραλία Ραχών που τιμής ένεκεν φέρει το όνομα του Χρυσού Αθλητή των Special Olympics.

Πηγή: Lamiareport.gr

 

Τελευταία Νέα