Μακριά από το βάθρο οι Έλληνες

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Μακριά από το βάθρο οι Έλληνες

bet365

Η πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νέων, που διξεάγεται στο Όμπερβαρτ της Αυστρίας, δεν επεφύλαξε ευχάριστη έκπληξη για τους Έλληνες τζουντόκα.

Στα 55 κιλά, ο Χρήστος Πλούμπης ηττήθηκε από τον Ρουμάνο Αλίν Άλμπου. Στα 60 κιλά ο Γιάννης Μακαρίδης αποκλείστηκε από τον Μολδαβό Ντένις Βιερού με ίπον στο 2:20.

Ο Αλέξιος Τσαρμαντίδης, στα 66κ. έχασε από τον Γερμανό Ντέιβιντ Κάρλε με τρεις παρατηρήσεις.

Ο Αναστάσιος Κεσίδης επικράτησε με ιππόν του Ρουμάνου Ρίτσαρντ Μπάρντγκοτς, αλλά στην συνέχεια αποκλείστηκε στον επόμενο γύρο, από τον Τούρκο Μπιλάλ Κίλογκλου.

Στα 73κ. ο Βασίλι Μπαλαμπανασβίλι απέκλεισε τον Μαυροβούνιο, Μπάλσα Σινάνοβιτς με ένα γιούκο και στη συνέχεια τον Ούγγρο Ντάνιελ Χοσνιάζκι με ίππον, στην συνέχεια όμως έχασε από τον Ουκρανό Αρτέμ Κομούλα με ίππον. Στην ίδια κατηγορία ο Μιρμάν Ηλιάδης αποκλείστηκε στον πρώτο αγώνα από τον Γάλλο Λούκας Οτμάν με ίππον.


Η διοργάνωση συνεχίζεται αύριο με τη συμμετοχή τριών Ελλήνων τζουντόκα: 90κ. Γιάννης Παναγιωτόπουλος, 63κ. και Μίνα-Αγνέτα Ρίκεμ και Ελισάβετ Τελτσίδου με την τελευταία να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για μια διάκριση.

 

Τελευταία Νέα