Μετάθεση ημερομηνίας της έναρξης της Handball Premier

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Μετάθεση ημερομηνίας της έναρξης της Handball Premier

bet365

Για την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου μετατέθηκε η πρεμιέρα της Handball Premier, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 19 του μήνα,μία ημέρα πριν από την διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών.

Στην 15η συνεδρίαση του το Δ.Σ. της ΟΧΕ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Μετά από εισήγηση της ΔΕΠ/ΟΧΕ που επικυρώθηκε από το Δ.Σ. της ΟΧΕ μετατίθεται για την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 η έναρξη του πρωταθλήματος της Handball Premier που επρόκειτο να ξεκινήσει το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ -ο οποίος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά - θα αποφασιστεί μετά από σχετική συνεννόηση με την τηλεόραση με πιθανές ημερομηνίες την Τρίτη 22/9 ή την Πέμπτη 24/9.

Η μετάθεση της ημερομηνίας έγινε ύστερα από έγγραφο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας όπου γνωστοποιεί ότι λόγω των μέτρων φύλαξης των Εκλογικών Κέντρων που θα ληφθούν για τις Βουλευτικές Εκλογές (20/9) δεν μπορεί να υπάρξουν τα απαιτούμενα μέτρα τάξης, ασφάλειας για την κάλυψη των αθλητικών συναντήσεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα