Eξιτήριο ο Μέριτ μετά την μεταμόσχευση νεφρού

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Eξιτήριο ο Μέριτ μετά την μεταμόσχευση νεφρού

bet365

Δύο μέρες αφότου υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού και μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου στα 110μ. εμπ., ο Άριες Μέριτ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Φίνιξ.

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα επιστρέψω στο στίβο τις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε αστειευόμενος στην Αrizona Republic ο Αμερικανός και πρόσθεσε: «Εντάξει όχι σε μερικές εβδομάδες. Θα ακούσω ό,τι μου πουν οι γιατροί».

Πριν απο δυο χρόνια οι γιατροί είχαν πει στον Μέριτ ότι ίσως να μην κατάφερνε να ξανατρέξει λόγω της ασθένειας που είχε προσβάλει το νεφρό του. Μάλιστα, λίγο μετά την κατάκτηση το χάλκινου μεταλλίου ο εμποδιστής αποκάλυψε ότι το νεφρό του θα το πάρει από την αδελφή του.

Τώρα, ο Μέριτ προσανατολίζεται στο να έχει ταχεία ανάρρωση ώστε να μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του Ολυμπιονίκη στο Ρίο, με τα αμερικανικά τράιαλς για τους Ολυμπιακούς της Βραζιλιάς να είναι σε 10 μήνες!

«Αν τα καταφέρω θα είναι ευλογία. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Οπότε αν τα καταφέρω να είμαι εκεί, ποτέ δεν ξέρεις τί θα συμβεί…»

 

Τελευταία Νέα