Με επιτυχία η 1η διοργάνωση του Βαλκανικού Φεστιβάλ Ιππασίας!

Gazzetta team
Με επιτυχία η 1η διοργάνωση του Βαλκανικού Φεστιβάλ Ιππασίας!

bet365

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στις ιππικές εγκαταστάσεις του Πόρτο Καρράς η πρώτη διοργάνωση του Βαλκανικού Φεστιβάλ Ιππασίας, ο διεθνής αγώνας υπερπήδησης εμποδίων IKEM CSI.

Μεγάλη νικήτρια του τελευταίου και σημαντικότερου αγωνίσματος του τριημέρου, Grand Prix ύψους 1.40μ., ήταν η Μόνικα Μαρτίνη που ίππευσε τον Amadu και είχε την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή στο μπαράζ, που πήραν μέρος άλλοι τέσσερις ιππείς. Στην 2η θέση ήταν ο Nick Channing Williams που ίππευσε την China για την Μ. Βρετανία και στην 3η θέση ο Τούρκος Sencer Horasan με τον Quick.

Ακολουθεί αυτή την εβδομάδα, από την Πέμπτη 3 έως και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων, που επιστρέφει στη Χαλκιδική και το Πόρτο Καρράς μετά το 2006. Από σήμερα έως και αύριο αναμένονται όλα τα άλογα των 6 Βαλκανικών χωρών, της Τουρκίας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Κροατίας, της Σερβίας και του Φυρομ, που μαζί με τους ιππείς τους θα διεκδικήσουν τα χρυσά μετάλλια στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα των κατηγοριών παίδων, εφήβων, αμαζόνων, νέων ιππέων και ενηλίκων. ΄

Ο κτηνιατρικός έλεγχος των αλόγων είναι την Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου στις 9.00 και η τελετή έναρξης την ίδια ημέρα στις 19.30.

Το Βαλκανικό φεστιβάλ ιππασίας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Μακεδονίας, ενώ Χορηγοί και υποστηρικτές του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππασίας είναι μεγάλες εταιρείες και οργανισμοί, όπως η ΜΕΤΚΑ, η Coral, η PremiuMares, ο ΟΠΑΠ, η Pharmathen, η μπύρα Mythos, η Kyvernitis Travel, η Superfast Ferries, η Moon Energy, η Marathon Pack, η Hertz, η Αδαμίδης ΑΕ, CPL και Χατζόπουλος. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Star Channel, το Μακεδονία TV, ο ΟΤΕ TV και ο Αγγελιοφόρος.

 

Τελευταία Νέα