Βλάχος: «Η κορυφή περνά από το ματς με την Αυστραλία»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Βλάχος: «Η κορυφή περνά από το ματς με την Αυστραλία»

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος σχολιάζει για το gazzetta.gr την μέχρι τώρα παρουσία της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν αλλά και τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια.

Η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν είναι η πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά ότι παρουσιάστηκαν σοβαροί και αποτελεσματικοί σε όλα τα ματς και αυτό είναι σίγουρα ευθύνη του προπονητή της ομάδας.

Ο Θόδωρος Βλάχος πέτυχε κάτι σημαντικό να παραλάβει μία ομάδα, την οποία εξωγενείς παράγοντες την κρατούσαν αποπροσανατολισμένη, να την ηρεμήσει και να της επιστήσει την προσοχή σε έναν κοινό στόχο. Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός προπονητής έσπευσε να επισημάνει κάτι ακόμα στους άπειρους παίκτες του (με εξαίρεση τους Μυλωνάκη και Αφρουδάκη), το οποίο αποδείχθηκε και μείζονος σημασίας και αυτό δεν είναι άλλο από το ότι πρέπει να ευχαριστηθούν κάθε παιχνίδι.

«Ολοκληρώσαμε τα παιχνίδια του ομίλου μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Αυτή η πρωτιά μας δίνει το δικαίωμα να ξεκουραστούμε μέχρι την Τρίτη, να θέσουμε νέους στόχους και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας, την είσοδο μας στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου» λέει ο Θοδωρής Βλάχος και προσθέτει σχετικά με τα επόμενα ματς,

«Η Αυστραλία είναι μια πολύ καλή ομάδα, δεν μας ταιριάζει το παιχνίδι της, αλλά το ίδιο ισχύει και αντίστροφα. Θέλω οι αθλητές μου να παίξουν χωρίς άγχος και να ευχαριστηθούν κι αυτό το παιχνίδι.
Όταν είσαι προ της τετράδας δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Είναι ένα παιχνίδι, σωστή προετοιμασία ψυχολογική σωματική και τακτική και να υπερβάλουμε εαυτούς όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα εδώ στο Καζάν.
Η κορυφή και η επιτυχία σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα περνάνε από αυτό το παιχνίδι με την Αυστραλία και αυτό μόνο πρέπει να κοιτάξουμε τώρα».

 

Τελευταία Νέα