Στις «8» του κόσμου η Εθνική πόλο γυναικών!

Gazzetta team
Στις «8» του κόσμου η Εθνική πόλο γυναικών!

bet365

Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών επικράτησε με 8 – 5 του Καναδά και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Καζάν.

Ο Καναδάς δεν στάθηκε ικανός αντίπαλος για να αποκλείσει την εθνική μας ομάδα. Η Εθνική Ελλάδα νίκησε με 8-5 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Καζάν. Τα κορίτσια του Μορφέση, θα αντιμετωπίσουν, και θα κλείσουν ανοιχτούς λογαριασμούς τους, με την Ιταλία στα προημιτελικά την Δευτέρα το βράδυ στις 21:30.

Το περίεργο πρώτο ημίχρονο για τις διεθνείς μας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Καναδά με 4-3 αλλά η Ρουμπέση γρήγορα ισοφάρισε σε 4-4. Η αλλαγή τερματοφύλακα για την Ελλάδα έκανε την διαφορά και η Διαμαντοπουλού δικαίωσε τον προπονητή της. Η Ελλάδα πήρε τα πάνω της, έσφιξε την άμυνα της και ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ έφτασε στο τελικό 8 - 5.

Τα 8λεπτα: 3-3, 1-1, 0-2, 1-2

Καναδάς (Τζ.Μπέγκιν): Γκοντρό, Αλόγκμπο, Μοντόν, Ράιτ 1, Μ.Έγκενς, Μακί, Μπεκχάζι 1, Φουρνιέ, Κ.Έγκενς, Ρόμπινσον 1, Βάλιν 2, Περό, Κόλτερτζον.

Ελλάδα (Γ.Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά, Χαραλαμπίδη 3, Κώτσια 1, Μ.Πλευρίτου, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση 1, Ι.Χαραλαμπίδη, Μανωλιουδάκη 2, Ε.Πλευρίτου 1, Ξενάκη, Διαμαντοπούλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα