Στο Πεκίνο οι Χειμερινοί του 2022

Gazzetta team
Στο Πεκίνο οι Χειμερινοί του 2022

bet365

Το Πεκίνο θα είναι η διοργανώτρια πόλη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2022, όπως αποφάσισε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.
Η 128η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής άνοιξε τις εργασίες του στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Κύριο θέμα του είναι η επιλογή της πόλης που θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022. Από τις έξι πόλεις που αρχικά είχαν καταθέσει υποψηφιότητα, απέμειναν μόλις δύο, το Αλμάτι του Καζακστάν και το Πεκίνο της Κίνας.

Αν και το Αλμάτι θεωρείτο ως το φαβορί για επικράτηση έχοντας επενδύσει πολλά χρήματα στην προβολή αλλά και τις εγκαταστάσεις, τελικά το Πεκίνο ήταν η πόλη που επελέγη.

Οι Κινέζοι στηρίχθηκαν κυρίως στο γεγονός πως έχουν διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008 και οι περισσότερες εγκαταστάσεις είναι ήδη έτοιμες.

Το Πεκίνο έγινε η πρώτη πόλη στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων που θα έχει διοργανώσει θερινούς και χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα