Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Roger Cup o Φέντερερ

Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Roger Cup o Φέντερερ

bet365

O Ρότζερ Φέντερερ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Rogers Cup, το πρώτο Masters της αμερικανικής hard court season, που θα φιλοξενηθεί στο Μόντρεαλ την εβδομάδα 10-16 Αυγούστου.

«Είμαι απογοητευμένος που δε θα αγωνιστώ στο Μόντρεαλ, επειδή είναι ένα τουρνουά και μία πόλη που διασκεδάζω πολύ, με υπέροχους ανθρώπους. Η οικογένειά μου και εγώ, πάντα λαμβάναμε την καλύτερη φιλοξενία από τους διοργανωτές και τον διευθυντή του τουρνουά, κ. Εουζενί Λαπιέρ. Ελπίζω να επιστρέψω την επόμενη χρονιά», ανακοίνωσε ο «Βασιλιάς» μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους που αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του.

«Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι που ο Roger απέσυρε τη συμμετοχή του. Είναι πάντα προνόμιο να τον παρακολουθείς να αγωνίζεται. Καταλαβαίνουμε όμως την απόφασή του. Πάντα ήταν ειλικρινής και πιστός στο τουρνουά μας και ελπίζουμε πως θα τον δούμε αρκετές φορές τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Λαπιέρ. Ο Φέντερερ έχει δύο νίκες στην διοργάνωση το 2004 και το 2006, ενώ πέρυσι είχε γνωρίσει την ήττα στον τελικό από τον Τζο Γουίλφρεντ Τσόνγκα.

Η απόφαση του θα του στοιχίσει 600 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη, με τη δεύτερη θέση να απειλείται από τον Άντι Μάρεϊ.

 

Τελευταία Νέα