Ούρα και μπύρες πετούσαν στον νικητή του Γύρου Γαλλίας

Ούρα και μπύρες πετούσαν στον νικητή του Γύρου Γαλλίας

bet365

Διατεθειμένος να λάβει μέτρα κατά του χουλιγκανισμού το Γύρου Γαλλίας εμφανίστηκε ο Πρόεδος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Μπράιαν Κούκσον.

«Έλαβαν χώρα κάποια λυπηρά περιστατικά στο Γύρο. Ανησυχώ γιατί αντιλαμβάνομαι ότι ο χουλιγκανισμός προσπαθεί να εισχωρήσει στο άθλημα μας και τα τελευταία χρόνια κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον», τόνισε με συνέντευξη του στο AFP, ο πρόεδρος της UCI, αναφερόμενος στις καταγγελίες του νικητή του Γύρου Γαλλίας, Κρις Φρουμ, ο οποίος υποστήριξε ότι εκσφενδονίστηκαν προς το μέρος του ούρα και μπύρες, ενώ το κοινό τον έφτυνε.


Τα περιστατικά ήταν μεμονομένα αλλά τον έκαναν να αισθανθεί άβολα. Πέρα όμως από τα όσα συνέβησαν εις βάρος του Φρουμ, υπήρχαν και άλλα φαινόμενα όπως τα κοροϊδεύουν και να έχουν επιθετική συμπεριφορά, κλωτσώντας τα αυτοκίνητα ή πετώντας αντικείμενα. Πάντα ανησυχούσα για τον κόσμο που έτρεχε δίπλα στους ποδηλάτες και τους έσπρωχνε, αλλά τώρα τα πράγματα γίνονται και ανησυχητικά. Στο Γύρο Γαλλίας υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί τόσο κοντά στους αθλητές όσο σε κάνέναν άλλο άθλημα πιθανώς. Αν θέλουμε να συνεχιστεί αυτό θα πρέπει όλοι να συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα», πρόσθεσε ο Κούκσον.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρα της ποδηλασίας, υπογράμμισε ότι οι αυστηροί έλεγχοι αντιντόπινγκ είχαν αποτέλεσμα αφού φέτος εμφανίστηκαν πολλοί «κουρασμένοι» ποδηλάτες στο Γύρο.

 

Τελευταία Νέα