Ζώνη στην Κύπρο και... βλέμμα στην Αγγλία ο Μουστάκης

Ζώνη στην Κύπρο και... βλέμμα στην Αγγλία ο Μουστάκης

bet365

Ο Ελληνας αθλητής, Γιώργος Μουστάκης, πριν λίγες μέρες πήρε τη ζώνη Μuaythai Grand Prix στο Kimbo που έγινε στην Κύπρο και βλέπει στο μέλλον τον εαυτό του στα ρινγκ της Αγγλίας! Τι δήλωσε στο gazzetta.gr, ο 22χρονος πρωταθλητής.

Στις 27 Ιουνίου, στη Λάρνακα της Κύπρου, ο Γιώργος Μουστάκης πήρε ζώνη για το Muay Thai Grand Prix και συνάμα το εισιτήριο για μελλοντικό αγώνα του στην Αγγλία.

Με την ορμή που έσκαγαν τα κύματα στην παραλία στις Φοινικούδες, έτσι κατέληγαν, λίγο πιο πέρα, και τα χτυπήματα του Μουστάκη στον Κύπριο αντίπαλό του Σταύρο Γρηγορίου, τον οποίο και νίκησε με ομόφωνη απόφαση.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Όμως, με τον προπονητή μου Παναγιώτη Δρίνα, είχαμε μια συγκεκριμένη στρατηγική την οποία και ακολούθησα κατά γράμμα. Ετσι, νίκησα με ομόφωνη απόφαση και πήρα το τίτλο του Μuaythai Grand Prix. Οι στόχοι μας όμως δεν σταματούν εκεί. Με αυτή μου την εμφάνιση, κέρδισα ένα μελλοντικό εισιτήριο για Αγγλία, το οποίο όταν το... τσεκάρω, θα κοιτάξω να το εκμεταλλευτώ με τον πλέον κατάλληλο τρόπο», δήλωσε στο gazzetta.gr ο θριαμβευτής του Kimbo στην Κύπρο.

Στην Ελλάδα, δεν είναι εύκολο να κάνει πρωταθλητισμό. Εσένα, ποιοι σε στήριξαν στην περίοδο της προετοιμασίας σου;

«Είμαι τυχερός γιατί υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι - κλειδιά που έχουν επενδύσει πάνω μου και τον χρόνο τους και τις γνώσεις τους που είναι απαραίτητες για την εξέλιξή μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον προπονητή μου Παναγιώτη Δρίνα και τους συναθλητές μου Σταύρο Εξακουστίδη και Μελέτη Κακουμπάβα. Φυσικά, τους Παπαναγιωτου Χρήστο και Σίμο Γεράσιμου που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Kimbo.

Δίπλα μου, παρά τους δύσκολους καιρούς είναι οι χορηγοί μου Best τaste Muscleclub, O Τάσος Μισαηλίδης, το Champs Choice με τα συμπληρώματα που μου προσφέρει και το Αρωμα Καφέ στον Κορυδαλλό. Η φυσικοθεραπεύτριά μου Νάντια Ταξιάρχου-Χάδου κάνει εξαιρετική δουλειά με την αποθεραπεία μου. Κλείνοντας, θέλω ευχαριστήσω και τους Δημήτρη Βελλιανίτη, Στέλιο Βελικόπουλο».

Το μήνυμά σου στον κόσμο για το κρίσιμο σταυροδρόμι που βρίσκεται η χώρα μας;

«Θέλω να πω σε όλους τους συνανθρώπους μας να έχουν υπομονή και δύναμη. Να ξέρουν όσοι αθλητές αντιπροσωπεύουμε την χώρα μας στο εξωτερικό κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κρατάμε την ελληνική σημαία ψηλά».

 

Τελευταία Νέα