Λούδης: «Είναι κέρδος τα σκυμμένα κεφάλια στον Ολυμπιακό»

Λούδης: «Είναι κέρδος τα σκυμμένα κεφάλια στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Κώστας Λούδης στις δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε στο gazzetta.gr ότι η εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού με σκυμμένο κεφάλι, παρά τη νίκη ήταν κέρδος.

«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πολλές υπερβάσεις φέτος. Παίξαμε και χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι κέρδος να βλέπεις παίκτες του Ολυμπιακού με σκυμμένα κεφάλια παρά τη νίκη», δήλωσε στο Kώστας Λούδης ο οποίος σχετικά με τα παράπονα από τη διαιτησία του προπονητή του Ολυμπιακού, Θόδωρου Βλάχου είπε: «Η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια σε όλους τους τομείς οργανωτικά, μπάτζετ, έμψυχο υλικό. Δεν νομίζω λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη διαιτησία για να κερδίσει. Αλλά αν είναι να μιλήσουμε για διαιτησία θα μπορούσαμε κι εμείς να έχουμε παράπονα από το πρώτο ματς. Ο Ολυμπιακός έπαιξε ασφυκτικά όπως πάντα και σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει περισσότερες αποβολές, αλλα δεν οφελεί. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί έδειξε εγωισμό».

«Θα μπορούσαμε σίγουρα να πάρουμε τη νίκη. Βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα και παίξαμε ως ίσος προς ίσον. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που κάνανε τα παιδιά, έπειτα από μια ήττα 16-2. Αυτές είναι οι δυνατότητες της ομάδας μας. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω ότι το σημερινό σκορ δείχνει την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων, δηλαδή ότι μας χωρίζει μόνο ένα γκολ, αντίθετα με κάποιους που έκαναν το ίδιο μετά το 16-2 της Τετάρτης. Τώρα έχουμε μπροστά μας το τρίτο παιχνίδι και έχουμε υποχρέωση απέναντι στους οπαδούς και την ιστορία συλλόγου να προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε νωρίτερα στην κάμερα της Nova ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Αναφορικά με την τελευταία φάση, στην οποία η ομάδα του δεν μπόρεσε να εκδηλώσει επίθεση, λόγω μιας κακής πάσας προς τον Αφρουδάκη στην κόντρα, παρότι υπήρχε χρόνος για κάτι καλύτερο σημείωσε: «Στην τελευταία επίθεση υπήρχε πάρα πολλή κούραση. Δεν έχω παράπονο για αυτή τη φάση. Το παράπονό μου είναι ότι δημιουργήσαμε φάσεις και με μια λάθος πάσα πριν από το σουτ δεν μπορέσαμε να φτάσουμε σε κάποια γκολ».

Από την πλευρά του ο Θόδωρος Βλάχος ομολόγησε: «Βέβαια ανησυχήσαμε για το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός έπαξε σκληρά με την ανοχή των διαιτητών και έπρεπε να έχει πάρει 6-7 αποβολές παραπάνω. Στο προηγούμενο παιχνίδι νικήσαμε 16-2 και ήξερα ότι θα είναι πιο δύσκολο σήμερα. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πάμε στον Πειραιά για να πάρουμε το τρόπαιο. Οι συνθήκες σήμερα ήταν περίεργες».

Ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας δήλωσε: «Χρωστούσαμε στους οπαδούς μας και στους εαυτούς μας να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, πράγμα το οποίο και πετύχαμε. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά θίχτηκε ο εγωισμός μας από την ήττα της Τετάρτης».

Τέλος, ο Άγγελος Βλαχόπουλος πρώτος σκόρερ του αγώνα με τρία τέρματα είπε: «Περιμέναμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έμπαινε να παίξει δυνατά, σκληρά και με πάθος. Εμείς κρατάμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι κάναμε μια μέτρια εμφάνιση. Είναι καλό όμως να κερδίζεις ακόμα και με μέτριες εμφανίσεις. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μας τιμωρήσει, αν δεν κάνουμε καλό παιχνίδι την ερχόμενη Τρίτη. Έχουμε όμως χρόνο να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το τρίτο παιχνίδι, ώστε να πάρουμε τη νίκη και το πρωτάθλημα» και πρόσθεσε αναφορικά με τον πανηγυρισμό του στο τρίτο προσωπικό του γκολ, όπου σούταρε χωρίς να κοιτάζει: «Αφιέρωσα το γκολ στην οικογένειά μου και στις καλύτερες φίλες μου, Βικτόρια και Μελίνα που ήταν στην εξέδρα. Πιάστηκε λίγο στον ύπνο η άμυνα του Παναθηναϊκού και μπήκε αυτό το γκολ. Κάλλιστα θα μπορούσε να μην μπει και να γελάνε όλοι μαζί μου!»

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα