Συνεχίζει ο Κύργιος, έξω ο Παγδατή, «ψέλνει» ο Φέντερερ!

Συνεχίζει ο Κύργιος, έξω ο Παγδατή, «ψέλνει» ο Φέντερερ!

bet365

Ο Νικ Κύργιος πήρε το «εισιτήριο» για τον τρίτο γύρο του Γαλλικού Όπεν, ακούραστα, καθώς ο Κάιλ Έντμουντ, απέσυρε τη συμμετοχή του από τη διοργάνωση λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του ματς, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Επόμενος αντίπαλος του Ελληνοαυστραλού θα είναι ο νικητής του αγώνα μεταξύ των Άντι Μάρεϊ και Ζοάο Σόουζα. Αντίθετα, ο Μάρκος Παγδατής αποχαιρετά το Παρίσι μετά την ήττα που υπέστη από τον Νταμίρ Τζουμχούρ με 6-4, 6-3, 4-6, 6-2. Ο Βόσνιος, Νο 88 στον κόσμο έχει γίνει ο πρώτος τενίστας από τη χώρα του που προκρίνεται στον τρίτο γύρο γκραν σλαμ.

Αντίπαλος του βέβαια στον επόμενο γύρο θα είναι ο Ρότζερ Φέντερερ... Ο Ελβετός νίκησε 6-2, 7-6 (1), 6-3, σε 1 ώρα και 47 λεπτά τον Μαρσέλ Γκρανογέρς και έφτασε τις 27 νίκες στη φετινή σεζόν (27-5) και τις 64 συνολικά στο γαλλικό όπεν, ενώ το ρεκόρ του σε γκραν σλαμ είναι 284-46.

Κατά διαστήματα ο «Βασιλιάς» έπαιξε εκπληκτικό τένις, ωστόσο έκανε και «κοιλιές», οι οποίες του προκάλεσαν εκνευρισμό. Σε μία τέτοια στιγμή ο Ελβετός τζέντλεμαν για να βρίσει έβαλε μπροστά στο πρόσωπο του την πετσέτα, ωστόσο τα μικρόφωνα τον συνέλαβαν να λέει «Τhis is so shit».

 

Τελευταία Νέα