Βλάχος: «Το συστατικό της επιτυχίας»

Βλάχος: «Το συστατικό της επιτυχίας»

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για το συστατικό της επιτυχίας, και όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού κάνει λόγο για επιτυχία, δεν εννοεί απλώς τη νίκη...

«Αυτό που θα κρατήσω από το σημερινό παιχνίδι δεν είναι μόνο η διαφορά στο σκορ, αλλά κυρίως ότι είχαμε πολύ καλή άμυνα, αφού δεχθήκαμε μόνο δύο γκολ. Αυτό ήταν το συστατικό που μας επέτρεψε να κολυμπήσουμε, να βγάλουμε γκολ στην κόντρα και να σκοράρουμε με κάθε τρόπο, έπειτα από το αρχικό μούδιασμα, που ήταν φυσιολογικό. Στο επόμενο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αλλάξει το σκηνικό. Είμαστε καλύτεροι, είμαστε φαβορί, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή», δήλωσε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Λαζαρίδης, που έκανε χρέη προπονητή του Παναθηναϊκού λόγω της τιμωρίας του Κώστα Λούδη είπε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό ήταν καλύτερος, αλλά σίγουρα και εμείς δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με βαθύτερο ρόστερ και πολλές επιλογές και η διαφορά φάνηκε ιδιαίτερα στο τέλος όταν ήρθε η κούραση για την ομάδα μου. Στο Ιλίσιο θα έχουμε άλλο πρόσωπο, θα διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

Τέλος, ο Γιώργος Αφρουδάκης σημείωσε σχετικά με την αποβολή του: «Ο διαιτητής άκουσε κάτι διαφορετικό απ' ότι είπα και με έβγαλε έξω. Σε ότι αφορά στο σκορ θεωρώ ότι δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας μας. Στο πρώτο οκτάλεπτο δεχτήκαμε δύο γκολ στην συνέχεια μας πίεσαν και άνοιξε το σκορ. Η απουσία του Παπαδόγκωνα ήταν σημαντική και αυτό φάνηκε και στα ποσοστά με παίκτη παραπάνω. Ξέρουμε ότι είναι μεγάλη η διαφορά με τον Ολυμπιακό, αλλά θα πάμε για το καλύτερο δυνατό την Παρασκευή».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα