Ήττα σοκ για την Γουίλιαμς

Ήττα σοκ για την Γουίλιαμς

bet365

Η Σλόαν Στίβενς είναι η πρωταγωνίστρια της σημερινής ημέρας και σίγουρα εκ των προσώπων που θα θυμόμαστε όλη στο φετινό Ρολάν Γκαρός, αφού κατάφερε να αποκλείσει την Βίνους Γουίλιαμς.

Η 22χρονη Αμερικανίδα επικράτησε 7-6 (5), 6-1, της έμπειρης συμπατριώτισσας της, στην οποία έδειξε το δρόμο για τα αποδυτήρια σε 1 ώρα και 27 λεπτά, στο Suzanne Lenglen.

Ούσα σε εξαιρετική ημέρα η Στίβενς υπέπεσε σε μόλις 14 αβίαστα λάθη, με την Γουίλιαμς να κάνει σχεδόν διπλάσια 30.

Η νίκη της Στίβενς έχει παράλληλα ιστορική σημασία, αφού είναι μόλις η δεύτερη Αμερικανίδα που έχει νικήσει τις αδελφές Σερένα και Βίνους Γουίλιαμς, μετά την Λίντσι Ντέιβενπορτ.

Αντίπαλος της στο δεύτερο γύρο θα είναι η Χέδερ Γουάτσον, η οποία νίκησε την Ματίλντε Γιόχανσον με 6-4, 7-5.

Εξάλλου, η Βικτόρια Αζαρένκα εξασφάλισε άνετα την πρόκριση στον δεύτερο γύρο επικρατώντας 6-2, 6-1 της Μαρία Τερέσα Τόρο - Φλορ. Η Ισπανίδα προέρχονταν από ένα σερί 35 νικών στην ITF, με την Λευκορωσίδα να αντιμετωπίζει ωστόσο καμία δυσκολία να βάλει φρένο, στην ξέφρενη πορεία της.

Τέλος, η Μαρία Σαράποβα πήγε καλά διαβασμένη απέναντι στην Κάια Κανέπι, πήρε τη νίκη με 6-2, 6-4, και στο δεύτερο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπη με τη συμπατριώτισσα της Βιτάλια Ντιατσένκο από τη Ρωσία. Αυτή ήταν η 8η διαδοχική νίκη για την Μάσα στο Ρολάν Γκαρός και 21η σε 22 ματς. Θυμίζουμε ότι η όμορφη Μαρία έχει στο παλμαρέ της δύο τίτλους στο Παρίσι, 2012 και πέρυσι, ενώ το 2013 ήταν φιναλίστ.

 

Τελευταία Νέα