Μέιγουεδερ ο απόλυτος μύθος (vid + pics)

Gazzetta team
Μέιγουεδερ ο απόλυτος μύθος (vid + pics)

bet365

Είναι ο κορυφαίος πυγμάχος της εποχής του και το απέδειξε. Ο λόγος για τον Μέιγουεδερ ο οποίος επικράτησε του Πακιάο στον αγώνα του αιώνα

Ο Φλόιντ Μέιγουεδερ καθάρισε και τον Μάνι Πακιάο και απέδειξε γιατί είναι ο κορυφαίος πυγμάχος της εποχής του. Μετά από έναν αγώνα στον οποίο χρειάστηκαν 12 γύροι και μετά από ομόφωνη απόφαση των κριτών (116-112x2, 118-110) ο Αμερικανός επικράτησε του αντιπάλου του και ανέβασε το ρεκόρ του στο 48-0!

«Είναι εξαιρετικός μαχητής και του βγάζω το καπέλο γι’ αυτό. Το περίμενα ότι θα κερδίσει κάποιους γύρους, ότι θα 'χει τις δικές του καλές στιγμές στον αγώνα, αλλά απέφυγα τα χτυπήματα, έπαιξα έξυπνα κι έκανα την δουλειά μου. Ένας ακόμα αγώνας τον Σεπτέμβρη και μετά τέλος», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο Φλόιντ Μέιγουεδερ.

Από την πλευρά του ο Πακιάο πίστεψε ότι νίκησε αφού αυτός ήταν που είχε κάποια πετυχημένα χτυπήματα αλλά μέχρι εκεί αφού ο Μέιγουεδερ τον έπαιζε εξαιρετικά από απόσταση. «Πιστεύω ότι νίκησα. Δεν έκανε τίποτα, απλώς απέφευγε τη μάχη», τόνισε ο Φιλιππινέζος ο οποίος τουλάχιστον κέρδισε την συμπάθεια του κόσμου του Λας Βέγκας.

End of round 11... #MayPac

Posted by Mayweather Promotions on Saturday, May 2, 2015

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα