Aπειλές κατά της ζωής της δέχτηκε η Χάλεπ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Aπειλές κατά της ζωής της δέχτηκε η Χάλεπ

bet365

Η Σιμόνα Χάλεπ δέχτηκε απειλές για τη ζωή της μέσω Twitter από έναν Δανό φίλαθλο, ο οποίος κινδυνεύει με σύλληψη σε περίπτωση που καταγγελθεί απο την Ρουμάνα τενίστρια.

Ο... νταής Γέσπερ Αντρεασεν έστειλε το επίμαχο τουίτ που ακολουθεί στη διάρκεια του τουρνουά Porsche Tennis Grand Prix, της Στουτγκάρδης, με την Χάλεπ να μένει ψύχραιμη σημειώνοντας, «Δεν μπορώ να το σχολιάσω αυτό. Είμαι εδώ για να παίξω τένις. Άλλοι άνθρωποι θα το φροντίσουν». Και έτσι έγινε, άμεσα η αρμόδια αστυνομική υπηρεσία της Δανίας κινητοποιήθηκε ενημερώνοντας μέσω επίσης ανακοίνωσης ότι χρειάζεται απλώς μία καταγγελία της τενίστριας για να βρεθεί αντιμέτωπος με τις αρχές. Ο λόγος που σήμανε συναγερμό για την αστυνομία ήταν ότι το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες πριν από την 22η επέτειο από την επίθεση στην Μόνικα Σέλες.

Τα κίνητρα του δράστη προφανώς είναι... καψούρα, αφού όλα άρχισαν όταν η Χάλεπ την πρωταπριλιά ανέβασε ένα τουίτ ότι αρραβωνιάστηκε! Ακολούθησαν 2.000 οργισμένα τουίτς από τον Αντρασεν, οποίος προφανώς κατάλαβε ότι το παρατράβηξε και ότι κινδυνεύει με σύλληψη, οπότε προχώρησε στην διαγραφή των οργισμένων αναρτήσεων.

 

Τελευταία Νέα