Ασημάκη: «Κάτι μαγικό το τρίτο!»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ασημάκη: «Κάτι μαγικό το τρίτο!»

bet365

Η Αλεξάδνρα Ασημάκη, η οποία κατέκτησε τον τρίτο της τίτλο στην Euroleague με τον Ολυμπιακό (τους δύο με την Βουλιαγμένη 2009, 2010) τόνισε ότι είναι ασύγκριτα τα συναισθήματα αυτή τη φορά!

«Η Σαμπαντέλ είχε να χάσει τρία χρόνια και η επιτυχία μας είναι τεράστια! Είναι ευτυχία και ευλογία να ζεις μια τέτοια στιγμή μέσα στο σπίτι σου, μαζί με αυτό τον απίστευτο και φανταστικό κόσμο! Πλέον είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη! Το παιχνίδι κρίθηκε στη θέληση και στην ψυχραιμία που δείξαμε, ειδικά όταν βρεθήκαμε αρκετά πίσω στο σκορ στην αρχή του αγώνα.

Είχαμε καθαρό μυαλό, διαβάζαμε κάθε φάση και μέχρι τελευταία στιγμή παλεύαμε. Πραγματικά δεν ξέρω πως να περιγράψω αυτό που ζούμε, η μόνη λέξη που μου έρχεται είναι ότι ζούμε κάτι μαγικό. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης», δήλωσε η Ασημάκη και πρόσθεσε,«Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος της Euroleague για μένα αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να το σηκώσεις στη χώρα σου, μέσα στον Πειραιά, με αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Είμαστε τυχερές, είμαστε ευλογημενες που το ζούμε αυτό.

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Πραγματικά θέλει τεράστια γενναιότητα για να καταφέρεις να νικήσεις μία ομάδα σαν την Σαμπαντέλ, που προηγείται και έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είμαστε καινούρια ομάδα και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στις συμπαίκτριες μου είμαι υπερήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Αυτό που πετύχαμε είναι άθλος!»

Η Ρομπέρτα Μπιανκόνι είπε από την πλευρά της: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την βραδιά. Ήταν μία δύσκολη νίκη, αλλά πίστεψα μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι θα τα καταφέρει η ομάδα μου. Πίστευα ότι θα σηκωσουμε την κούπα»,ενώ αναφορικά με τον πατέρα και τον αδελφό της που ήρθαν από την Ιταλια για να την στηρίξουν είπε: «Σίγουρα μου έφεραν γούρι. Πριν από το ματς δεν είπαμε τίποτα για τον αγώνα για να μην με αγχώσουν και τους ευχαριστώ γι αυτό».

 

Τελευταία Νέα