“ΜΠΟΡΟΥΜΕ” και στα Relays στο Μαρούσι!

Gazzetta team
“ΜΠΟΡΟΥΜΕ” και στα Relays στο Μαρούσι!

bet365

Η σκυτάλη συμβολίζει την συνεργασία, την αλληλεγγύη, την φιλία και τη φιλανθρωπία και προς αυτή τη κατεύθυνση τα Βίκος Relays είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους με το “ΜΠΟΡΟΥΜΕ” για τον αγώνα στο Μαρούσι, την Κυριακή 26 Απριλίου.

«Μόνος πηγαίνεις πιο γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φθάνουμε πιο μακριά» γιατί μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ περισσότερα.

Προς-καλούμε όλους τους δρομείς, μικρούς & μεγάλους, την Κυριακή 26/04 στα Βίκος Relays στο Μαρούσι, να φέρουν από ένα φρούτο. Οι εθελοντές του ΜΠΟΡΟΥΜΕ θα είναι εκεί να παραλάβουν τη «σκυτάλη» και να συλλέξουν τα φρούτα για να τα παραδώσουν με την σειρά τους στον κατάλληλο φορέα – αποδέκτη. Παράλληλα, η ομάδα του ΜΠΟΡΟΥΜΕ θα βρίσκεται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων να μας ενημερώνει για τη δράση τους αλλά και για τους τρόπους που μπορούμε όλοι μας να συμβάλλουμε. Οι μικροί δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν δημιουργικά για τη σπατάλη του φαγητού!

Δίνουμε τη Σκυτάλη γιατί όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Τι είναι το “ΜΠΟΡΟΥΜΕ”

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση (καταστατικό) που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα. Από την αρχή της λειτουργίας μας το 2011 πάνω από 2 εκατομμύρια μερίδες περισσευούμενου φαγητού έχουν σωθεί και προσφερθεί σε κοινωφελείς φορείς.

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ λειτουργεί ως κόμβος επικοινωνίας των δωρητών τροφίμων και των φορέων – αποδεκτών, δημιουργώντας «γέφυρες» μεταξύ του εκάστοτε δωρητή και του πιο κατάλληλου φορέα-αποδέκτη. Καθημερινά δημιουργούμε τέτοιες «γέφυρες» μεταξύ δωρητών και κοινωφελών φορέων με αποτέλεσμα να προσφέρονται κάθε μέρα 4.000 μερίδες φαγητού κατά μέσο όρο, συνήθως εντός της ίδιας περιοχής.

Όραμα μας είναι η ανάπτυξη ενός νέου κοινωνικού κινήματος που θα φέρει στην επιφάνεια την κοινωνική ευαισθησία των πολιτών και των επιχειρήσεων, μέσω της δημιουργίας ενός καινοτόμου μοντέλου αξιοποίησης τροφίμων, τα οποία πλέον αντί να καταλήγουν στα σκουπίδια προσφέρονται υπέρ κοινωφελών σκοπών.

 

Τελευταία Νέα