Πήρε μετάλλιο και ο οπαδός του ΠΑΟΚ! (vid)

Gazzetta team
Πήρε μετάλλιο και ο οπαδός του ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

Τα... τρομερά πράγματα που αντικρίσαμε στον τελικό του Κυπέλλου ανδρών στο χάντμπολ, την περασμένη Κυριακή, συνεχίστηκαν και κατά την απονομή των μεταλλίων στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ένας οπαδός του «δικεφάλου του βορρά» βρισκόταν κοντά στους παίκτες της ομάδας του στην απονομή για την κατάκτηση του τροπαίου και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δεν κατάλαβε ότι δεν ήταν μέλος του ΠΑΟΚ!

Έτσι, έκαναν κανονικά τη χειραψία τους και του πέρασε το μετάλλιο στο λαιμό!

Βέβαια, ο συγκεκριμένος οπαδός είναι γνωστός και στους παίκτες, όπως φαίνεται και από το βίντεο όπου τον αγκαλιάζουν αμέσως μετά, οπότε σίγουρα δεν τους πείραξε το περιστατικό...

Διευκρινίζεται, ότι είναι ευθύνη της εκάστοτε ομάδας, για το ποιους παίκτες, προπονητικό τιμ ή πιθανώς και φροντιστές θα επιλέξει να βρίσκονται στη απονομή. Ως εκ τούτου ο πρόεδρος της ΟΧΕ, εν προκειμένω δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει αν όντως πρόκειται για οπαδό. Το σίγουρο είναι ότι το θέμα δεν θα μείνει έτσι από την πλευρά της ομοσπονδίας και στην περίπτωση, που όντως πρόκειται για οπαδό, θα υπάρξουν επιπτώσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα