Ώρα για τα εισιτήρια του φάιναλ φορ...

Gazzetta team
Ώρα για τα εισιτήρια του φάιναλ φορ...

bet365

Τους κατόχους τους αναζητούν τα τέσσερα εισιτήρια του φάιμναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών στο πόλο. Τρία παιχνίδια θα γίνουν την Τετάρτη και ένα την Πέμπτη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΟΕ έχει ως εξής: «Τέσσερις (4) αγώνες, για το Κύπελλο Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών διεξάγονται το επόμενο διήμερο (1-2/4). Από αυτούς, οι τρεις δίνουν την απευθείας πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης (8-9 Μαϊου), ενώ ο Νικητής του τέταρτου θα έχει επίσης την δυνατότητα πρόκρισης.

Τετάρτη, 1/4

Κολ. ΑΝΟΓ «Αντ. Δημητρόπουλος» 14.00 ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Σταυρίδης, Κωσταντινίδης)

Ο Νικητής της συνάντησης θα αναμετρηθεί (29 Απριλίου) με τον ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ στο «Αντώνης Πεπανός της Πάτρας, για το τέταρτο εισιτήριο πρόκρισης στο Φάιναλ Φορ

Κολ. Π. Φαλήρου 14.30 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΟΚ (Σκαλοχωρίτης, Μπουδραμής)

Κολ. Ιλίσιο 20.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μπιράκης, Κραβαρίτης)

Πέμπτη, 2/4

Κολ. Εθνικό Πειραιά «Π.Καπαγέρωφ» 19.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ (Κατσώνης, Βόσικας)

Οι 4 ομάδες που θα προκριθούν θα μετάσχουν της κλήρωσης (30 Απριλίου, 13.30 γραφεία ΚΟΕ), για τους δύο Ημιτελικούς του Φάιναλ Φορ.

Σημειώνεται ότι, όπως προβλέπεται στη Γενική Προκήρυξη της ΚΟΕ, μία (1) ομάδα από την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, θα μετάσχει στο Europa Cup της ερχόμενης περιόδου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα