Σε τροχιά Παγκοσμίου η Αναγνωστοπούλου

Σε τροχιά Παγκοσμίου η Αναγνωστοπούλου

bet365

Η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου θέλει να δουλέψει σκληρά προκειμένου να πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου, μία διοργάνωση «στόχο» για το σύνολο των αθλητών, που γυμνάζονται σε υψηλό επίπεδο.

Η κορυφαία δισκοβόλος των τελευταίων ετών έχει δύσκολο έργο, καθώς το όριο που έχει θέσει η IAAF στο συγκεκριμένο αγώνισμα είναι 61,00 μέτρα. Η Αναγνωστοπούλόυ ξεκίνησε τη σεζόν στη Θεσσαλονίκη με 56,43 μ. και έδειξε πως σύντομα θα είναι σε θέση να απειλήσει το ρεκόρ της, το οποίο είναι 57,20 μ., από πέρυσι. Η 24χρονη αθλήτρια ξέρει πως για να κυνηγήσει μια επίδοση πάνω από τα 61 μ., δεν απαιτείται μόνο σκληρή δουλειά, αλλά και αγώνες.

«Η προπόνηση πηγαίνει πολύ καλά. Στόχος μου να πάρω μέρος σε αρκετούς αγώνες. Ηδη ο μάνατζερ μου εξετάζει κάποιους αγώνες στο εξωτερικό, όπως το μίτινγκ ρίψεων στο Χάλε της Γερμανίας, μια διοργάνωση στην οποία θα ήθελα να πάρω μέρος, καθώς παραδοσιακά μετέχουν κορυφαίοι αθλητές», είπε η Αναγνωστοπούλου. Το μίτινγκ στο Χάλε θα γίνει στις 16 Μαΐου, ενώ επιθυμία της αθλήτριας είναι να κάνει μέσα στο Μάιο να κι άλλους αγώνες.

 

Τελευταία Νέα