«Θρυλική» συνεργασία με Novibet (gTV)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Θρυλική» συνεργασία με Novibet (gTV)

bet365

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και η Novibet ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους μέχρι στο καλοκαίρι του 2016. Το Gazzetta.gr ήταν εκεί.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και η Novibet έκαναν γνωστή την έναρξη της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2016. Η συνεργασία αφορά στο τμήμα πόλο και βόλεϊ σε άντρες και γυναίκες με την γνωστή στοιχηματική εταιρεία να είναι αρωγός και σε όποιο άλλο τμήμα την χρειαστεί. Οι ερυθρόλευκοι εν μέσω κρίσης είναι ο σύλλογος που επένδυσε και εξαπλώθηκε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό με την δημιουργία τμημάτων τάε κβον ντο, ξιφασκίας, πυγμαχίας και όχι μόνο. Μέσα από αυτήν την συνεργασία δυναμώνει ακόμα πιο πολύ για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. Για την συνεργασία αυτή η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, είπε στο Gazzetta: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας με τη Novibet. Είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά.

Θα πρέπει να έχουμε στηρίγματα από μεγάλους χορηγούς όπως η Novibet». Η Αλίκη Κωνσταντινίδου, αθλήτρια του βόλεϊ, ήταν επίσης παρούσα και δήλωσε πως την ικανοποίησε η συνεργασία αυτή. Τόνισε ακόμα πως είναι έτοιμη για να διεκδικήσει με την ομάδα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Γουνά, πολίστα της ομάδας. «Ο Ολυμπαικός είναι γεννημένος για να νικάει. Τέτοιες συνεργασίες είναι που τον κάνουν πιο δυνατό. Γιατί να μην πάρει και ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο;». Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και οι Αβραμίδου, Ασημάκη και Μαρούλης. Τη Novibet εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και χορηγών, Σταύρος Κυριακίδης, καθώς και ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Γιώργος Μπαρμπάτσης.

 

Τελευταία Νέα