Κατάρ-Γαλλία και Κάιλι Μινόγκ στον τελικό!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Κατάρ-Γαλλία και Κάιλι Μινόγκ στον τελικό!

bet365

Η Γαλλία θα είναι αντίπαλος του Κατάρ στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ, που διεξάγεται στη Ντόχα. Αποστολή ΚΑΤΑΡ, ΑΡΓΥΡΩ ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΗ

Οι «πετεινοί» επικράτησαν 26-22 της κατόχου του θεσμού, Ισπανίας και στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του 5ου παγκόσμιου τίτλου, έχοντας δώσει το παρών σε έξι τελικούς.
Πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε για τους Τρικολόρ ο Μικαέλ Γκιγκού, ο οποίος σημείωσε πέντε τέρματα.
Αν και οι Ισπανοί προηγήθηκαν 1-0, στην συνέχεια οι Γάλλοι πήραν κεφάλι και δεν επέτρεψαν ξανά στους Ίβηρες να βρεθούν μπροστά έως τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τελικός της Κυριακής αναμένεται μεγαλοπρεπής, απ’ όλες τις απόψεις. Οι φήμες άλλωστε λένε, ότι δεν υπάρχει μπάτζετ. Και πώς να μην το πιστέψεις ότι είσαι μάρτυρας της αρτιότητας σε κάθε τομέα. Επιδίωξη τους είναι να έχουν χαρούμενους αθλητές, κόσμο και δημοσιογράφους και φυσικά τα καταφέρνουν με το παραπάνω.


Σε ότι αφορά μάλιστα, το κομμάτι της διασκέδασης όπως ανακοίνωσαν μετά την απονομή, η διοργάνωση θα κλείσει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, με τους Μάνι Χόφμαν, Τάιο Κρουζ και την Κάιλι Μινόγκ να απογειώνουν το κέφι! Να σημειώσω ότι την πρώτη εβδομάδα της διοργάνωσης από το στάδιο Lousail πέρασαν οι Γκουέν Στεφάνι, Φάρελ Γουίλιαμς και Τζέισον Ντερούλο. Είπατε κάτι για τη φήμη…

 

Τελευταία Νέα