(Σ)Φέρρα για καλοκαίρι

Αργυρώ Γιαννουδάκη
(Σ)Φέρρα για καλοκαίρι

bet365

Αν και οι σκέψεις της Ανδριάνας Φέρρα είναι ήδη στη θερινή σεζόν τα 200 μ. και την ομάδα των 4x100 μ., σίγουρα δεν σκοπεύει να μείνει αδρανής έως τότε.

Κάθε άλλο, θα μπει κανονικά στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, έστω κι αν δεν υπάρχει ο στόχος της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας. «Ό,τι βγει από τους αγώνες του κλειστού θα είναι χρήσιμο. Είναι σημαντικό να κάνω αγώνες και να σπάσω τη χρονιά σε δύο αγωνιστικούς κύκλους», είπε η Φέρρα, που παράλληλα με την προπόνηση ασκεί κανονικά τα υπηρεσιακά της καθήκοντα στην αστυνομία.

«Το καλοκαίρι θέλω να τρέξω καλά. Ελπίζω πως στην Κρήτη μπροστά στο ελληνικό κοινό θα κάνουμε μια συνολικά καλή εμφάνιση σαν ομάδα και θα καταφέρουμε με τα κορίτσια της σκυτάλης, να πετύχουμε έναν καλό χρόνο, που θα μας φέρνει κοντά στη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου», είπε η αθλήτρια που έχει σκοπό να τραβήξει τη χρονιά έως και τον Οκτώβριο, προκειμένου να κυνηγήσει τη διάκριση στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα. Η Φέρρα έχει ατομικό ρεκόρ στα 60 μ., 7.61, επίδοση που ισοφάρισε πέρυσι στην επιστροφή της στους αγωνιστικούς στίβους, ύστερα από δύο χρόνια απουσίας λόγω τραυματισμών.

 

Τελευταία Νέα