Εγκαίνια στο «πράσινο» σκοπευτήριο

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Εγκαίνια στο «πράσινο» σκοπευτήριο

bet365

Ο Παναθηναϊκός εγκαινίασε χθες (26/11) το νέο σκοπευτήριο του συλλόγου στη Θύρα 14, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλο -η συνδρομή του οποίου ήταν σημαντική στην υλοποίηση της αίθουσας, γι αυτό και είχε την τιμή να κόψει την κορδέλα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς τόνισε: «Αυτή η αίθουσα είναι μια ακόμα απόδειξη ότι έχει ξεκινήσει η αναγέννηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. Στόχος είναι να έρθουν ξανά τίτλοι και από τη νέα γενιά σκοπευτών που θα χτιστεί εδώ μέσα. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι παντοτινός πρωταθλητής σε όλα τα σπορ».

Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Κατσίρης μαζί με το Νίκο Κοκκινάκη παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον κ. Γιαννακόπουλο, καθώς και το t-shirt του τμήματος, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την χαρακτηριστική κίνηση του Πράνιτς στον πανηγυρισμό του 3-0 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Αμέσως μετά ο κ, Γιαννακόπουλος δέχτηκε να ρίξει την πρώτη βολή στο σκοπευτήριο υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Κοτταρά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όταν πήρε το λόγο αποφάνθηκε: «Έχω ενημερωθεί και βλέπω κιόλας ότι το τμήμα σκοποβολής ήταν επί χρόνια στην κορυφή και είναι ένα εκ των ιστορικότερων τμημάτων του Παναθηναϊκού. Ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε κι εμείς, με αυτό το μικρό κομμάτι, εσάς τους αθλητές να φέρετε ξανά επιτυχίες και διακρίσεις σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο και τρόπαια στον Παναθηναϊκό».

Ακολούθησαν αγώνες επίδειξης από τα παιδιά της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

 

Τελευταία Νέα