Ο Νισικόρι απειλεί ξανά τον Τζόκοβιτς!

Gazzetta team
Ο Νισικόρι απειλεί ξανά τον Τζόκοβιτς!

bet365

Με την ήττα του Ρότζερ Φέντερερ από τον Μίλος Ράονιτς ο Νόβακ Τζόκοβιτς διατήρησε για την ώρα τη διαφορά ασφαλείας από τον Ελβετό, όμως για να του μειωθεί ακόμα περισσότερο το άγχος θα πρέπει να ξεπεράσει άλλο ένα υψηλό εμπόδιο στο Παρίσι...
Ο Κέι Νισικόρι, Νο.7 στον κόσμο, βρίσκεται ξανά στον δρόμο του Σέρβου! O 24χρονος Ιάπωνας είχε κερδίσει τον Νόλε στα ημιτελικά του US Open και τώρα δείχνει έτοιμος να ξαναβάλει δύσκολα στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου... Πήρε τις ανάσες του μετά το ασιατικό swing ο Σπέσιαλ Κέι και πλέον κινείται πιο... επιθετικά στα rankings αφού έχει ελπίδες να τελειώσει τη σεζόν ακόμα και στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης! Με τη νίκη του επί του Νταβίντ Φερέρ στα προημιτελικά, μάλιστα, εξασφάλισε για πρώτη φορά την παρουσία του στους τελικούς της ΑΤΡ.
Ο Νόλε, από την άλλη, είναι (όπως σχεδόν πάντα) σε εξαιρετική κατάσταση και έβγαλε με σχετικά άνεση ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, κόβοντας τη φόρα του Φέντερερ... Βέβαια, η μάχη της κορυφής παραμένει ανοιχτή και ο Τζόκοβιτς γνωρίζει ότι για να είναι σίγουρος πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη γαλλική πρωτεύουσα. Αν τα καταφέρει, μπορεί να κρατήσει την πρωτιά ακόμα και αν πάρει τα σκήπτρα στο Λονδίνο ο βασιλιάς. Στο head to head, πάντως, ο Κέι προηγείται με 2-1.
Στον άλλο ημιτελικό θα μονομαχήσουν δύο ακόμα τενίστες που θα είναι παρόντες στο Λονδίνο. Ο Τόμας Μπέρντιχ, Νο.5 στον κόσμο και νικητής του τουρνουά το 2005, θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση του Μίλος Ράονιτς, Νο.10. Θα είναι το τέταρτο ραντεβού τους στο κορτ και ο 23χρονος Καναδός προηγείται με 2-1 στις νίκες. Ο αγώνας αυτός θα αρχίσει στις 15.30 και θα ακολουθήσει το μεγάλο ματς του Τζόκοβιτς με τον Νισικόρι. Το τουρνουά καλύπτεται τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ Sport 3.
 

Τελευταία Νέα