Φουλ για τίτλο και πρωτιά ο Τζόκοβιτς!

Gazzetta team
Φουλ για τίτλο και πρωτιά ο Τζόκοβιτς!

bet365

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπέρασε σε straight sets το εμπόδιο του φορμαρισμένου Άντι Μάρεϊ και δύσκολα θα χάσει το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τέλος της σεζόν!
Ο 27χρονος Σέρβος επικράτησε με 7-5, 6-2 και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Paris Masters, διακόπτοντας το νικηφόρο σερί του Σκωτσέζου (11-0). Συνεχίζει έτσι την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στη γαλλική πρωτεύουσα και αν τα καταφέρει λογικά θα έχει διώξει την... απειλή που ακούει στο Ρότζερ Φέντερερ! Του έκανε, άλλωστε, το χατίρι ο Μίλος Ράονιτς, που έβγαλε εκτός διοργάνωσης τον μεγάλο αντίπαλό του...
Ο Μάρεϊ (Νο.8), που έπαιξε για έκτη διαδοχική εβδομάδα στο τουρ, θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς, όμως έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του στα πιο κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης. Στο πρώτο σετ όταν έχασε το σερβίς του στο 5-6 και στο δεύτερο όταν πέτυχε το πολυπόθητο μπρέικ και προηγήθηκε με 2-1. Από το σημείο αυτό δεν πήρε κανένα γκέιμ και ο αποφασιστικός Νόλε έφτασε στη μεγάλη πρόκριση... Ήταν η τέταρτη φετινή νίκη του σε βάρος του 27χρονου Βρετανού, που έχει να τον κερδίσει από τον περσινό τελικό του Γουίμπλεντον.
Τουλάχιστον ο Άντι εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους τελικούς της ΑΤΡ στο Λονδίνο, ενώ έχει πιθανότητες να επιστρέψει στο Top 4 στο τέλος της σεζόν. Μπορεί να σμίξει, δηλαδή, η... παλιοπαρέα των Τζόκοβιτς, Φέντερερ, Ναδάλ και Μάρεϊ σε μια χρονιά στην οποία είχαμε... επανάσταση με δύο νέους νικητές major!
Ο αντίπαλος του Τζόκοβιτς στα ημιτελικά θα προκύψει από τον αγώνα ανάμεσα στον Νταβίντ Φερέρ και τον Κέι Νισικόρι. Αν ο Ισπανός ηττηθεί, τότε στο Λονδίνο πάει ο Μίλος Ράονιτς!
 

Τελευταία Νέα