Ανάσα ζωής από την ΕΟΕ στους αθλητές

Gazzetta team
Ανάσα ζωής από την ΕΟΕ στους αθλητές

bet365

Μια λαμπρή εκδήλωση στην οποία θα ανακοινωθούν οι εταιρείες αλλά και οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016», διοργανώνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18.00 στο κτήριο της Ε.Ο.Ε. (Δημητρίου Βικέλα 52, Χαλάνδρι), στη διάρκεια της οποίας θα αποκαλυφθούν τα ονόματα των αθλητών υψηλού επιπέδου, που θα έχουν τη στήριξη ιδιωτών, τραπεζών και εταιρειών, στην προσπάθειά τους να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Μετά από επίμονες προσπάθειες πολλών μηνών στους οποίους παρουσιάστηκε σε όλους τους ενδιαφερόμενους το Πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016», που εμπνεύστηκε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βρήκε χορηγούς πρόθυμους να σταθούν στο πλευρό περίπου 50 αθλητών και αθλητριών. Με την ενέργεια αυτή, αποστέλλεται μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι η αθλητική νεολαία της Ελλάδας δεν πρέπει και δεν μπορεί να εγκαταλειφθεί, ειδικά όταν απομένουν λιγότερα από δύο χρόνια για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του κόσμου.

Στην εκδήλωση το «παρών» θα δώσουν οι χορηγούμενοι αθλητές και οι αθλήτριες, χορηγοί, εκπρόσωποι των αθλητικών Ομοσπονδιών, μέλη της αθλητικής και Ολυμπιακής Οικογένειας και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα βραβεύσει όλους τους υποστηρικτές, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία στήριξή τους στον ελληνικό αθλητισμό, που αποκτά μεγαλύτερη σημασία στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης που πλήττει την Ελλάδα.

 

Τελευταία Νέα