Δύσκολη κλήρωση για Τζόκοβιτς

Gazzetta team
Δύσκολη κλήρωση για Τζόκοβιτς

bet365

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιστρέφει την προσεχή εβδομάδα στο τουρ και θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως... μπαμπάς! Για να υπερασπιστεί, όμως, τον τίτλο στο Παρίσι θα πρέπει να ξεπεράσει πολύ υψηλά εμπόδια...
Επικεφαλής του ταμπλό στο γαλλικό Masters ο Σέρβος, περνάει μπάι στον δεύτερο γύρο, όπου θα παίξει με Φίλιπ Κολσράιμπερ ή Εντουάρ Ροζέρ Βασελέν. Στον τρίτο γύρο λογικά θα βρει τον Τζον Ίσνερ (Νο.13) και στα προημιτελικά Άντι Μάρεϊ (Νο.8) ή Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο.9)! Αν περάσει στην τετράδα, αναμένεται να αντιμετωπίσει Νταβίντ Φερέρ (Νο.5) ή Κέι Νισικόρι (Νο.6).
Πιο εύκολος φαίνεται ο δρόμος του Ρότζερ Φέντερερ, που βρίσκεται ως Νο.2 στο κάτω μέρος του ταμπλό και φιλοδοξεί να γκρεμίσει τον Νόλε από το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. Στον δεύτερο γύρο μάλλον θα συναντήσει τον Ζερεμί Σαρντί, που τον απέκλεισε πρόωρα στο Masters της Ρώμης, ενώ στη φάση των "16" πιθανότατα θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Φάμπιο Φονίνι (Νο.16). Με Μίλος Ράονιτς (Νο.7) ή Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ (Νο.11) ενδέχεται να παίξει στα προημιτελικά και με Σταν Βαβρίνκα (Νο.3) ή Τόμας Μπέρντιχ (Νο.5) στα ημιτελικά. Ο 33χρονος Ελβετός υπερασπίζεται 360 βαθμούς στο Παρίσι. Δεν θα αγωνιστούν στη γαλλική πρωτεύουσα οι Ράφα Ναδάλ, Μάριν Τσίλιτς και Έρνεστς Γκούλμπις.
 

Τελευταία Νέα