Όρθια η Άγκα, σπίτι της η Μάσα!

Gazzetta team
Όρθια η Άγκα, σπίτι της η Μάσα!

bet365

Η εφτάψυχη Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα "καταδίκασε" τη Μαρία Σαράποβα και περιμένει το δώρο της φίλης της Κάρολιν Βοζνιάκι για να περάσει στα ημιτελικά του WTA Finals!
Σε ένα ματς με... πολύ δράμα, η 25χρονη Πολωνή (Νο.6) έχασε 5-7, 7-6(4), 6-2, αλλά με το ένα σετ που πήρε όχι μόνο άφησε εκτός διοργάνωσης τη Μάσα (Νο.2), αλλά της έκοψε και τον δρόμο προς το Νο.1 παγκόσμιας κατάταξης! Κρατούσε στα χέρια της τη straight sets νίκη που χρειαζόταν για να μείνει ζωντανή η 27χρονη Ρωσίδα, αφού προηγήθηκε με 7-5, 5-1 και είχε τρία ματς πόιντ, όμως η Άγκα όρθωσε ανάστημα στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα...
Πήρε αρχικά με... τρελή ανατροπή το ένα σετ που της ήταν απαραίτητο και στη συνέχεια προσπάθησε για τη νίκη, που θα της αύξανε τις πιθανότητες πρόκρισης, όμως η Σαράποβα δεν ήθελε να φύγει με άδεια χέρια από τη Σιγκαπούρη. Πάλεψε σαν... σκυλί και μετά από μάχη 3 ωρών και 9 λεπτών αφήνει τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι... Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μάσα σημείωσε 61 winners και 63 αβίαστα λάθη, ενώ η Άγκα είχε αντίστοιχα 12 και 27! Αυτό που θέλει τώρα η Ραντβάνσκα για να περάσει ως δεύτερη είναι να κερδίσει την Πέτρα Κβίτοβα η Κάρολιν Βοζνιάκι, που έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση στα ημιτελικά. Αν πάρει τη νίκη η Τσέχα, "αρπάζει" και την πρωτιά!
Σε ό,τι αφορά το Red Group, η Σιμόνα Χάλεπ είναι η... απόλυτη ρυθμίστρια! Έχει προκριθεί στα ημιτελικά και όταν θα μπει στο κορτ για να αντιμετωπίσει την Άνα Ιβάνοβιτς (14.30), θα γνωρίζει ακριβώς την κατάσταση στο White Group. Θα μπορεί, λοιπόν, να επιλέξει αντίπαλο στα ημιτελικά! Θυμίζουμε ότι η Σερένα Γουίλιαμς χρειάζεται ένα σετ της Ρουμάνας για πάρει το εισιτήριο. Έτσι και αλλιώς, πάντως, θα τελειώσει για δεύτερη συνεχόμενη φόρα της σεζόν ως Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης!
Red Group
Χάλεπ 2-0 (4-0)
Γουίλιαμς 2-1 (4-2)
Ιβάνοβιτς 1-1 (2-2)
Μπουσάρντ 0-3 (0-6)
White Group
Βοζνιάκι 2-0 (4-1)
Κβίτοβα 1-1 (2-2)
Ραντβάνσκα 1-2 (3-4)
Σαράποβα 1-2 (3-5)
 

Τελευταία Νέα