Η πιο όμορφη πρωταθλήτρια του στίβου (pics)

Gazzetta team
Η πιο όμορφη πρωταθλήτρια του στίβου (pics)

bet365

Η Μάγκι Βέσει μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα γνωστό το όνομα της για τις επιδόσεις της στον στίβο όμως θεωρείται η πιο στιλάτη αθλήτρια αυτή τη στιγμή. Απολαύστε την.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια μεσαίων αποστάσεων, παρόλο που έχει πάρει μέρος σε δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα εκπροσωπώντας την χώρα της, δεν έχει καταφέρει ακόμα να συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η 33χρόνη αθλήτρια συμμετέχει στα 800 μέτρα αλλά αυτό για το οποίο την έμαθαν όλοι στον κόσμο είναι για τις στιλιστικές της επιλογές στους αγώνες.

Όπως δήλωσε η ίδια σε αμερικάνικο περιοδικό αφού έχασε την χορηγία της με αθλητική εταιρεία ξεκίνησε συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας Μέρλιν Καστέλ.

«Θέλω να τραβάω την προσοχή στο άθλημα και να δώσω στους ανθρώπους που δεν τους αρέσει απαραίτητα ο στίβος ένα λόγο να ασχοληθούν. Αλλά είναι μια αυθεντική έκφραση του ποια είμαι και ξέρω ότι έχω την ευκαιρία να το βγάλω εκεί έξω και να πάρω αυτό το ρίσκο».

Όλες οι εμφανίσεις έχουν σκεπτικό από τον σχεδιαστή και η Βέσει έχει συνδέσει άρρηκτα και πολύ συγκεκριμένα την μόδα με αυτό που κάνει. Βέβαια αυτό είναι και η πρόκληση που αντιμετωπίζει αφού έχει παρατηρηθεί ότι οι άντρες και στην μόδα εκτός των γηπέδων κερδίζουν σε δημοσιότητα.

Κυρίως οι ομάδες του ΝΒΑ επενδύουν στις εμφανίσεις των παικτών τους εκτός των γηπέδων όπως επίσης και στο τένις που οι εμφανίσεις μέσα στα κορτ έχουν φτάσει να πληρώνονται με πολλά χρήματα.Η Βέσει θα προσπαθήσει να πάρει την δημοσιότητα για τον εαυτό της και η εμφάνιση της θα την βοηθήσει σίγουρα σε αυτό.

Απολαύστε τις εμφανίσεις της Αμερικανίδας αθλήτριας:

 

Τελευταία Νέα