Κάτι δεν πάει καλά με Βαβρίνκα

Gazzetta team
Κάτι δεν πάει καλά με Βαβρίνκα

bet365

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα του στο τουρ γνώρισε ο Σταν Βαβρίνκα. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ο αποκλεισμός ήρθε μπροστά στα μάτια των συμπατριωτών του...
Το Swiss Indoors φαίνεται ότι είναι... καταραμένο για τον 29χρονο Ελβετό (Νο.4 στον κόσμο), που έχασε ανέλπιστα από τον Μικαΐλ Κουκούσκιν (Νο.84) με 6-4, 6-7(1), 6-3. Ήταν η τρίτη διαδοχική χρονιά που δεν μπορεί να πετύχει νίκη στο τουρνουά της Βασιλείας! Και λίγο πριν πέσει η αυλαία της σεζόν, λίγο πριν τη διεξαγωγή του τελικού του Davis Cup, παρουσιάζει μια ανησυχητική εικόνα και δεν θυμίζει σε τίποτα τον Σταν του Αυστραλιανού Όπεν...
Κατάφερε να παραμείνει στο ματς μόνο με μερικές εκλάμψεις στην απόδοσή του (είχε 55 αβίαστα λάθη) και ειδικά με την εμφάνισή του στο τάι μπρέικ του δεύτερου σετ, όταν αποφάσισε να παίξει πιο επιθετικά. Ο τενίστας από το Καζακστάν δεν πτοήθηκε στο καθοριστικό σετ και παρότι έχασε αρχικά το προβάδισμα με 3-0, έκανε νέο μπρέικ στο 4-3 και έφτασε με άνεση στην πιο μεγάλη νίκη της καριέρας του! Θα παίξει στη συνέχεια με τον Μπέντζαμιν Μπέκερ, που απέκλεισε με 6-3, 6-2 τον Γκαστάο Ελίας.
Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Μίλος Ράονιτς, Νο.9 στον κόσμο, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Στιβ Τζόνσον με 7-6(4), 6-4 και έκλεισε ραντεβού με έναν άλλον Αμερικανό, τον Ντόναλντ Γιανγκ. Παραμένει, δηλαδή, ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στους τελικούς του Λονδίνου. Σχεδόν τρεις ώρες, εξάλλου, χρειάστηκε για να λυγίσει τον γεννημένο στη Βασιλεία Μάρκο Κιουντινέλι ο Ιβάν Ντόντιγκ με 4-6, 7-6(7), 6-4 και τώρα θα παίξει με τον υπερφορμαρισμένο Νταβίντ Γκοφέν. Την πρόκριση πήρε και ο Ίβο Κάρλοβιτς μετά το 7-6(4), 6-3 επί του Λούκας Ροσόλ και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Κένι Ντε Σέπερ (7-6, 7-5 τον Φεδερίκο Ντελμπόνις).
Στη μάχη ρίχνεται αύριο στις 19.00 ο "γηπεδούχος" Ρότζερ Φέντερερ, που θα αναμετρηθεί με τον Ζιλ Μιούλερ, ενώ ξεκινάει την πορεία του και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με το ματς κόντρα στον ανερχόμενο Αλεξάντρ Ζβέρεφ (21.00). Στις 17.00 θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο ο Ράφα Ναδάλ, που θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Πιέρ Χιους Ερμπέρ.
 

Τελευταία Νέα