Αναστάτωσε τους Γάλλους ο Φέντερερ!

Gazzetta team
Αναστάτωσε τους Γάλλους ο Φέντερερ!

bet365

Ο Ρότζερ Φέντερερ προπονήθηκε για τρεις μέρες στο χώμα και η "Equipe" ξεκίνησε... έρευνα για να διαπιστώσει αν ο Ελβετός μπλοφάρει εν όψει Davis Cup!
Παρότι η σεζόν συνεχίζεται σε indoor σκληρά κορτ, ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο ανέβασε φωτογραφίες στα social media από τη μίνι προετοιμασία του στην κόκκινη επιφάνεια. Ακούγεται λογικό να μην θέλει να χάσει την επαφή του με το χώμα, αφού ο τελικός θα διεξαχθεί σε clay court στη Λιλ, λίγες μόλις μέρες μετά το ΑΤΡ World Tour Finals (9-16/11) και το μεταβατικό στάδιο θα είναι πολύ μικρό.
Οι Γάλλοι, ωστόσο, έχουν τη δική τους εκδοχή... Και αυτή εκφράστηκε από τον παλαίμαχο τενίστα Αρνό Ντι Πασκουάλ, που αμφιβάλλει για το αν ο Φεντ πράγματι προπονείται στο χώμα. "Δεν ξέρω αν αυτό θα βοηθήσει εν όψει του τελικού. Μου φαίνεται περίεργο. Είναι επώδυνο να αλλάζεις από επιφάνεια σε επιφάνεια με αυτόν τον τρόπο. Περισσότερο μου φαίνεται σαν μπλόφα".
Στη γαλλική εφημερίδα μίλησε, ωστόσο, και ο συμπαίκτης του Φέντερερ στην εθνική Έλβετίας, ο Σταν Βαβρίνκα. Και φυσικά υπερασπίστηκε τον συμπατριώτη του. "Ο Ρότζερ δεν θα πήγαινε σε clay court μόνο για να βάλει χώμα στα παπούτσια του και να κάνει τους Γάλλους να πιστέψουν κάτι".
Και οι δύο τενίστες θα πάρουν μέρος στο τουρνουά της Βασιλείας την προσεχή εβδομάδα, ενώ θα είναι και στο hard court του Ο2 λίγο πριν τον τελικό. Τα νέα, πάντως, για τους Γάλλους δεν είναι και πολύ ευχάριστα, αφού το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών οι Ρισάρ Γκασκέ, Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, Γκαέλ Μονφίς και Ζουλιέν Μπενετό. Σχεδόν όλη η ομάδα, δηλαδή!
 

Τελευταία Νέα