Μετανιώνει και... δεν μετανιώνει ο Μάρεϊ

Gazzetta team
Μετανιώνει και... δεν μετανιώνει ο Μάρεϊ

bet365

Ο Άντι Μάρεϊ δεν θεωρεί ότι ήταν λάθος που εξέφρασε την άποψή του για το δημοψήφισμα της Σκωτίας. Μετανιώνει, όμως, για τον τρόπο με τον οποίο το έκανε...
"Δεν μετανιώνω που είπα την άποψή μου", είπε στο BBC από το Σενζέν, όπου βρίσκεται για το 250άρι τουρνουά της ΑΤΡ. Ο 27χρονος τενίστας στήριξε το "ναι" στην ανεξαρτησία μέσω Twitter, λίγες ώρες πριν οι συμπατριώτες του πάνε στις κάλπες και αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media. "Κάθε άνθρωπος έχει αυτό το δικαίωμα. Ήταν μια έντονα συναισθηματική μέρα για πολλούς Σκωτσέζους και ολόκληρη τη χώρα, ήταν μια μεγάλη μέρα. Δεν θα το ξαναέκανα, όμως, έτσι. Ο τρόπος που εκφράστηκα δεν είναι του χαρακτήρα μου. Φυσιολογικά, δεν κάνω τέτοια πράγματα. Γι' αυτό, είμαι λίγο απογοητευμένος. Είναι, όμως, ώρα να κοιτάξω μπροστά. Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω και θα συγκεντρωθώ στο τένις μου τους επόμενους μήνες."
Ο Άντι ρωτήθηκε αν η δική του άποψη θα επηρεάσει την... τύχη της μαμάς του, που μετέχει σε διάσημο βρετανικό χορευτικό σόου. "Δεν νομίζω ότι οι πιθανότητές της ήταν πολλές έτσι και αλλιώς. Δεν την έχω ξαναδεί να χορεύει. Ελπίζω να το απολαύσει. Μου έχει πει ότι διασκεδάζει στις ετοιμασίες. Ελπίζω να πάει καλά, αλλά δεν νομίζω να το έχουν εδώ στην Κίνα για να το δω!".
Ο Μάρεϊ θα παίξει αυτή την εβδομάδα στο Σενζέν και τις δύο επόμενες σε Πεκίνο, Σανγκάη, κάνοντας την προσπάθεια να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης στους τελικούς της ΑΤΡ στο Λονδίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα